Carrera 004/S OIT

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 584,55 Lei -30% Pret standard 835,07 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 835,07 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
17 mm
43 mm
57 mm
144 mm

Verificati produse similare

Ochelarii de soare moderni Carrera 004/S OIT sunt o alegere excelentă pentru cei care caută rame de înaltă calitate. Marca Carrera este cunoscută pentru produsele sale de lux și stilizate, iar acești ochelari nu fac excepție. Forma lor dreptunghiulară le conferă un aspect modern și la modă. Pentru cei care apreciază confortul și calitatea, aceste rame unisex Carrera din plastic sunt o alegere ideală. Ochelarii Carrera 004/S OIT completi se disting prin fabricația solidă și durabilitatea materialelor. Dacă căutați rame de marcă pentru ochelari, ochelarii Carrera 004/S OIT cu siguranță vor îndeplini așteptările dvs. în ceea ce privește stilul și calitatea. Disponibili în culoarea neagră, aceste rame unisex complet se potrivesc unei game variate de stiluri. Ochelarii Carrera 004/S OIT sunt disponibili pe site-ul de comerț electronic Optilen.ro, unde îi puteți achiziționa și încerca în anumite magazine KODANO. Împreună cu ochelarii se include și un toc, care asigură protecția acestora în timpul depozitării și călătoriilor.
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de soare
BrandCarrera
Forma cadruluiregular
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameinegru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]57,00
Inaltimea cadrului [mm]43,00
Latimea podului [mm]17,00
Latimea cadrului [mm]144,00
Tip de lentileoglindita
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Carrera 004/S OIT
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii de soare Carrera 004/S OIT potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii de soare Carrera 004/S OIT au o formă rectangulară, care se potrivește multor tipuri de fețe. Datorită mărimii lor universale, vor fi potriviți pentru majoritatea oamenilor. Îi poți ajusta la forma feței tale, atât în magazinul online Optilen.ro, cât și la optometrist în magazinele KODANO.

Pentru cine sunt ochelarii de soare Carrera 004/S OIT?

Ochelarii de soare Carrera 004/S OIT sunt destinați atât femeilor, cât și bărbaților. Caracterul lor universal face ca aceștia să poată fi purtați de oricine apreciază confortul și stilul.

Ochelarii de soare Carrera 004/S OIT îmbunătățesc vederea?

Ochelarii de soare Carrera 004/S OIT sunt ochelari de protecție solară, ceea ce înseamnă că protejează ochii împotriva radiațiilor solare nocive. Dacă ai nevoie de ochelari corectivi, poți să îi asortezi cu lentilele potrivite în magazinele KODANO.

Cum să cureți ochelarii Carrera 004/S OIT?

Pentru curățarea ochelarilor Carrera 004/S OIT poți folosi o cârpă delicată din microfibră și un lichid special pentru curățarea ochelarilor. În acest fel, vei menține curățenia și claritatea lor. Nu uita că respectarea instrucțiunilor producătorului este esențială pentru menținerea calității ochelarilor pe termen lung. De menționat că husa este inclusă în setul de ochelari Carrera 004/S OIT, facilitând astfel depozitarea și protecția ochelarilor împotriva zgârieturilor și altor deteriorări.