Clean Active Premium Drops 15 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 5 reviews.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 5 reviews.
Roxana
5.0000
Timp de expediere foarte scurt. Picaturi potrivite ochilor uscati. Sunt posesoare de lentile de contact, asadar va recomand si dvs aceste picaturi de la Clean Active Premium!
Rocket
5.0000
Ce pot sa spun este ca aceste picaturi Clean Active pe mine m-au ajutat in sensul ca eu stand foarte mult la birou, in fata calculatorului, am ceva probleme. Pret imbatabil, vs concurenta, asta daca nimeriti o oferta Optilen!
Aurora
5.0000
Picaturi eficiente pentru îngrijirea ochilor uscati. Le utilizez de aproximativ 6 luni, nu am resimtit senzatii majore de disconfort sau reactii adverse. Decat o mica stare de usturime la aplicarea picaturilor. Le-am ales datorita pretului lor accesibil si a faptului ca Optilen ofera gratuit un recipient pentru lentile de comtact. La 18 lei merita!

Picaturile Clean Activ Premium cu acid hialuronic permite sa imbunatateasca aproape imediat confortul vizual prin eliminarea uscaciunii ochilor si stabilizarea filmului lacrimal.

Hidratare instantanee - hidratează imediat ochii și elimină uscăciunea și iritarea acestora. Umezeala oculară obținută în acest mod este menținută mult timp.
Îmbunătățirea calității vederii - datorită numeroșilor nutrienți, picăturile au un efect extrem de benefic asupra vederii, îmbunătățind astfel calitatea imaginii. Gata cu umbrele, reflexiile și neclaritatea!
Curățare suplimentară - picăturile de ochi elimină impuritățile mici, precum praful și murdăria, de pe suprafața ochiului, care pot provoca disconfort și senzația unui corp străin în ochi.
Regenerarea accelerată - utilizarea frecventă a lentilelor este un risc de microleziuni și iritații. Datorită substanțelor nutritive, picăturile de ochi accelerează regenerarea naturală a ochiului și astfel mențin vederea sănătoasă.
Stabilizarea ruperii - Clean Active Premium Drops
Stabilizarea ruperii - utilizarea regulată a picăturilor vă protejează ochii de infecții și de problema ochilor apoși.
Capacitate economică - picăturile pentru ochi sunt depozitate într-o sticlă de 15 ml. Este corect să folosiți preparatul până la 4 saptamani de la momentul deschiderii.
 

Ar trebui optati pentru Clean Active Premium in cazul in care:

  • purtati lentile de contact
  • efectuati activitati care solicita ochii, de exemplu lucrati la calculator sau lecturati pentru prea mult timp fara prea multe pauze
  • stati in camere cu aer conditionat, sau sunteti expusi la aer poluat
  • calatoriti des cu avionul sau cu masina.
 

Picaturi calmante pentru ochi cu acid hialuronic.
Capacitatea flaconului 15 ml.
Timp de expediere 24 ore

Mai multe informatii
ProducatorDISOP
BrandClean Active
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml133,27 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clean Active Premium Drops 15 ml
Rating-ul dumneavoastra