Crazy Lens RX 2 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

2 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

2 buc

Pretul nostru

69,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
O nebunie de lentile :) Crazy Lens de la Optilen. Am profitat la maxim de beneficiile unui set de lentile colorate care sunt bune pentru a fi folosite pe o perioada mai lunga de timp. Intr-adevar dureaza ceva pana se livreaza, dar merita. Super oferte online de la un magazin care se respecta!

Lentilele Crazy Lens RX au fost create pe baza unei tehnologii inovatoare care vă permite să vă schimbați complet culoarea ochilor. Nu contează dacă irisul tău este mai deschis la culoare sau dacă aveti o nuanta mai inchisa, aproape negri - pigmentul intens și culorile multistrat aplicate in lentile asigură o acoperire perfectă și un efect spectaculos. În plus, produsul este ușor de utilizat și nu necesită o igienă unică - tot ce ai nevoie este să-l îngrijești în modul în care îngrijești lentilele normale, folosite în fiecare zi.

 
Pigmentare puternică și acoperire precisă - indiferent de culoarea pe care o alegeți, puteți fi siguri - efectul va fi uluitor, datorită pigmentării puternice a lentilelor și colorației multistrat, garantând o acoperire exactă a întregului ochi.
Tehnologie avansată a culorilor - culoarea oferită de lentilele Crazy Lens RX este atât de intensă și realistă, deoarece procesul de creare a acestora folosește tehnologia avansată de imprimare a culorilor în interiorul lentilelor de contact.
Corectarea defectelor de vedere - pe lângă funcția de a schimba culoarea irisului, lentilele Crazy Lens RX sunt disponibile în dioptrii negative și sunt folosite pentru a corecta miopia.
Lentilele colorate de îngrijire standard - deși oferă o soluție neobișnuită, sunt ușor de intretinut. Acestea necesită aceleași tratament de ingrijire ca si lentilele corective normale.
O varietate de culori din care să alegeți - Crazy Lens RX
O varietate de culori din care să alegeți - cu lentilele Crazy Lens RX, va puteți schimba complet culoarea naturală a ochilor - ca vreti sa optati pentru ceva fantastic și original sau pur și simplu doriti sa va evidențiați culoarea naturala a ochilor. Acest lucru este posibil datorita gamei largi de culori și modele diferite ale lentilelor.
2 bucăți în pachet - ținând cont de faptul că puteți utiliza o pereche de lentile colorate timp de până la trei luni, cumpărarea unui astfel de pachet vă oferă o aprovizionare pe termen lung.
 
Lentile care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 12 luni.
Material: terpolimer hidrogel
Continut de apa : 45 %

Crazy Lens sunt Lentile care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 12 luni.
Puteti alege dintre lentile negre, lentile de culoare rosie, lentile albe, lentile verzi, lentile cu model si alte modele. O alegere perfecta pentru o petrecere traznita.


Informatii suplimentare:

Dioptrii -5,00 la -1,00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,00 mm
Numar de bucati/cutie 2 buc
Timp de expedieze de pana la 10 zile lucratoare 

 
Mai multe informatii
ProducatorMAXVUE VISION
MarcaCrazy Lens
Numar de bucati in cutie2 buc
CuloareBlack Out, Cat Eye, Green Werewolf, Lunatic, Red Devil, Sky Blue, Solar Blue, Twilight, Viper, Voldermort, Volturi, White Zombie, Whiteout
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Crazy Lens RX 2 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Crazy Lens RX 2 bucăți?

Lentilele Crazy Lens RX sunt disponibile într-un pachet care conține 2 bucăți. Le poți alege singur, luând în considerare informațiile despre puterea de corecție, sau poți solicita ajutorul unui optometrist, care te va ajuta să le ajustezi conform nevoilor tale. Sunt disponibile în 13 culori și modele diferite, permițându-ți să alegi cele care se potrivesc cel mai bine stilului tău.

Sunt lentilele Crazy Lens RX sigure?

Da, lentilele Crazy Lens RX sunt sigure, deoarece sunt produse de MaxVue Vision, un producător de renume. Sunt fabricate din materialul Hydrogel Terpolymer, care asigură o ventilație adecvată și confort la purtare. Cu toate acestea, pentru a evita orice probleme, este important să urmezi recomandările privind igiena și îngrijirea lentilelor.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt Crazy Lens RX?

Lentilele Crazy Lens RX sunt concepute pentru corecția defectelor sferice, dar numai pentru miopie. Nu sunt potrivite pentru corecția hipermetropiei.

Cum să aplici lentilele Crazy Lens RX?

Înainte de a aplica lentilele Crazy Lens RX, este esențial să îți speli și să îți usuci mâinile. Apoi, scoate cu grijă lentila din ambalaj și plaseaz-o pe vârful degetului arătător, ținând pleoapele deschise cu cealaltă mână. Plasează cu atenție lentila pe globul ocular și eliberează pleoapele.

Cum să scoți lentilele Crazy Lens RX?

Pentru a scoate lentilele Crazy Lens RX, spală și usucă-ți din nou mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară folosind degetul arătător și cel mare, privind în sus. Prinde cu grijă lentila între degetul arătător și cel mare și scoate-o delicat.