Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

130,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Un pachet de lentile progresive la un pret foarte bun, atunci cand il comandati la oferta. Despre picaturile Active Premium pot sa spun ca va vor ajuta cu siguranta. Eu zic ca am facut cea mai buna alegere cand vine vorba despre lentile de unica folosinta.

Lentilele de unica folosinta multifocale progresive pentru prezbiopii.
Material: Nelfilcon A
Continut de apa : 69 %

 
Material îmbunătățit Nelfilcon A - procesul de creare a lentilelor se bazează pe un material inovator, caracterizat printr-un grad ridicat de hidratare și o permeabilitate favorabilă la oxigen.
Blink-Activated Moisturizing System - compușii de hidratare sunt activați la fiecare clipire, motiv pentru care lentilele asigură o hidratare de cea mai înaltă calitate a ochilor care durează toată ziua - din momentul aplicării și până în momentul îndepărtării lentilelor.
Libertatea de depuneri si murdarie - multe ore de umiditate ale lentilelor confera o rezistenta mult mai mare la acumularea de sedimente si diverse tipuri de poluare, motiv pentru care ochii sunt si mai bine protejati impotriva infectiilor si iritatiilor.
Design unic - construcția lentilelor a fost, de asemenea, îmbunătățită, pe baza designului inovator Precision Profile. Datorită acestui fapt, lentilele de contact oferă cel mai înalt confort de utilizare și o vedere perfectă atât de aproape, cât și de departe.
Nuanțare pentru aplicare ușoară - Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Nuanțare pentru aplicare ușoară - lentilele răspund așteptărilor utilizatorilor începători, deoarece datorită nuanței albastru deschis sunt chiar mai ușor și intuitiv de pus.
Mod de o zi - lentilele sunt concepute pentru înlocuirea zilnică. Deci nu au nevoie de îngrijire suplimentară, pentru că în fiecare dimineață ai o pereche nouă și proaspătă.
 

Caracteristicile Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal:

 

Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal sunt lentile de unica folosinta multifocale progresive concepute pentru a corecta prezbiopia. Ele sunt realizate din Nelfilcon A, care functioneaza perfect in combinatie cu un continut de apa de 69%. Dailies AquaComfort Plus Multifocal sunt echipate cu un sistem de hidratare activat la clipire. Compusii acestuia sunt activati cu fiecare clipire, care asigura un confort la purtare de inalta calitate pe tot parcursul zilei. Acest lucru tine ochii complet umeziti, iar lentila confortabila si lipsita de formarea depunerilor de pe suprafata.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal?

 

Acestea sunt lentile pentru persoanele de peste 40 de ani au probleme cu viziunea clara la ambele distante, aproape si departe. Deoarece acestea sunt de unica folosinta, ele sunt recomandate in special pentru persoanele cu astigmatism care ar dori sa-si puna o noua pereche, in stare proaspata in fiecare zi, fara a fi nevoie sa se le ingrijeasca suplimentar.

 

Parametrii Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Adiția LO (la + 1.25D)
MED (la + 2.00D)
HI (la + 2.50D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 26 x 10-9
Hidratare 69%
Material Nelfilcon A
Tehnologie Precision Profile Design
Numar de bucati/cutie 30 bucati
Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaDailies
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal de 30 de bucăți?

Poți alege lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal de 30 de bucăți singur, utilizând parametrii produsului oferiți, cum ar fi puterea, curbura, diametrul și adiția, sau poți solicita ajutorul unui optometrist. Ambalajul de 30 de bucăți asigură confort în utilizarea pe o perioadă mai lungă de timp. În plus, designul precis Precision Profile Design garantează un confort excepțional la purtare și o claritate vizuală excelentă.

Sunt lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal sigure?

Da, lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal sunt sigure pentru utilizare. Sunt produse de către producătorul renumit Alcon, care garantează calitatea superioară a produselor sale. Mai mult, fiind lentile de contact de unică folosință, oferă prospețime și curățenie în fiecare zi, minimizând riscul de infecții.

Pentru ce deficiență de vedere sunt DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal?

Lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal sunt destinate corecției deficienței de vedere asociate cu presbiopia, adică dificultatea de a vedea clar obiecte atât de aproape, cât și de departe. Proprietățile lor progresive asigură claritatea vederii la diferite distanțe, eliminând necesitatea purtării ochelarilor corectori.

Cum să aplici lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal?

Aplicarea lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal este ușoară și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, asigură-te că mâinile sunt curate și uscate. Apoi, plasează delicat lentila pe vârful degetului arătător, deschide larg pleoapele și plasează lentila pe globul ocular cu grijă.

Cum să îndepărtezi lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal?

Pentru a îndepărta lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal, spală și usucă-ți întotdeauna mâinile înainte. Apoi, trage cu grijă de pleoapa inferioară folosind degetul arătător pentru a expune marginea lentilei. Apasă delicat lentila între degetul arătător și cel mare și scoate-o cu atenție.