Dailies® AquaComfort Plus® Toric 90 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

289,70 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
4.0000
Le-am incercat si m-am simtit foarte bine, avand in vedere astigmatismul de care sufar de cand eram mica... Pretul bun, calitatea si mai buna, timpul de livrare destul de scurt, ce poti sa vrei mai mult?

Atenţie!

Urmatoarele dioptrii nu sunt disponibile: +0.50 -2.25 20 | +1.50 -2.25 170 | -2.75 -0.75 40 | +2.75 -0.75 140. 

Dailies® AquaComfort Plus® Toric sunt lentile de contact moderne concepute pentru astigmatici, precum și pentru persoanele cu miopie și hipermetropie. Confortul și proprietățile foarte bune de hidratare sunt principalele avantaje ale versiunii torice a Dailies.

 
Sistem de hidratare activat cu clipirea - vă permite să vă bucurați de ochi umezi și odihniți timp de câteva ore după introducerea lentilelor. Elimină problema uscăciunii, iritației și roșeață.
Stabilitate ridicată a lentilelor - extrem de importantă în cazul astigmatismului. Previne pliurile neașteptate și căderea din ochi a lentilelor. Elimină problema simțirii unui obiect străin în ochi.
Vedere clară și precisa - un design îmbunătățit al lentilei înseamnă o vedere mai clară. Acum puteți vedea atât obiectele îndepărtate, cât și cele apropiate la rezoluție înaltă - fără ceață, reflexii și halouri.
Marcator de pagină pentru aplicare ușoară - nuanța suplimentară albastră deschisă a lentilelor facilitează manipularea și punerea. Această caracteristică este apreciată în special de utilizatorii începători de lentile de contact.
Mod de o zi - Dailies AquaComfort Plus Toric

 
Mod de o zi - puteți folosi o pereche de lentile pentru o zi. Este posibilitatea de a renunța la îngrijirea zilnică a lentilelor și confortul deplin de a ajunge la o pereche nouă și proaspătă în fiecare zi.
 

Descrierea obiectivelor Dailies® AquaComfort Plus® Toric

 

Dailies® AquaComfort Plus® Toric sunt lentile zilnice astigmatice care pot fi utilizate o singură dată. Prin urmare, este cea mai bună soluție pentru persoanele care apreciază confortul. În timpul purtării Dailies® AquaComfort Plus® Toric, nu trebuie să vă gândiți la necesitatea curățării lentilelor și a depozitării acestora în recipiente. Lipsa necesității de a utiliza soluția de lentile de contact este, de asemenea, un confort incontestabil.

Dailies AquaComfort Plus® Toric trebuie considerate avansate tehnologic datorită implementării de către producător a multor soluții moderne. Materialul de înaltă calitate Nelfilcon A este unul dintre principalele motive pentru a acorda atenție lentilelor Dailies. Este un material hidrogel siliconic cu o hidratare ridicată de 69%.

Atenția noastră ar trebui să fie acordată de sistemul inovator de potrivire a obiectivelor în timpul clipirii. Ele sunt construite într-o astfel de metodă care, în ciuda faptului că clipește intens, nu își îndoaie sau nu își rotește poziția în ochi. Prin urmare, sunt foarte confortabile de purtare. În plus, procesul de clipire activează sistemul de hidratare implementat la obiectivele Dailies® AquaComfort Plus® Toric. Acest sistem este o soluție inovatoare care funcționează în trei moduri. Acesta garantează umezirea lentilei, hidratarea ochiului și recondiționarea acestuia.

 

Cine poate purta Dailies® AquaComfort Plus® Toric?

 

Mulți oameni, în special cei care începători, au o mare problemă în a le manipula. În cazul plasării lentilelor Dailies este metoda simplă datorită marcajelor speciale de pe suprafața lentilelor de contact. Lucrul notabil este faptul că lentilele Dailies® AquaComfort Plus® Toric nu sunt transparente, ci au o culoare albastru deschis, ceea ce le face ușor de manipulat.

Lentile torice de unica folosinta de zi cu zi pentru persoanele care sufera de astigmatism.

 

Parametrii Dailies® AquaComfort Plus® Toric:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +4,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 170°, 180°
Curbură 8,8
Diametrul 14,4
Indicele de oxigen Dk/t 26 x 10-9
Hidratare 69%
Material Nelfilcon A
Tehnologie Dual Thin Zone
Numar de bucati/cutie 90 bucati
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaDailies
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® AquaComfort Plus® Toric 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® Toric de 90 de bucăți?

Poți alege lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® Toric de 90 de bucăți pe cont propriu, utilizând parametrii specificați, sau poți consulta un optometrist. Pachetul conține 90 de lentile, asigurând utilizare pe termen lung. În plus, lentilele sunt echipate cu tehnologia inovatoare Dual Thin Zone, care garantează confortul pe parcursul întregii zile.

Sunt lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Toric sigure?

Da, lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Toric sunt sigure pentru utilizare. Sunt produse de marca de renume Dailies și de producătorul de încredere Alcon, asigurând astfel calitatea înaltă și siguranța pentru ochii tăi.

Pentru ce deficiență de vedere sunt DAILIES® AquaComfort Plus® Toric?

Lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Toric sunt destinate corecției astigmatismului, oferind o vedere clară persoanelor cu această deficiență.

Cum să aplici lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Toric?

Aplicarea lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus® Toric este simplă și rapidă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, plasează delicat lentila pe vârful degetului arătător și, cu cealaltă mână, deschide pleoapele. După ce ai plasat lentila pe ochi, închide pleoapele și clipă ușor pentru a permite lentilei să se așeze corect.

Cum să îndepărtezi lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Toric?

Pentru a îndepărta lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® Toric, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară și privește în sus. Prinde delicat lentila între două degete și scoate-o. După utilizare, aruncă lentila, deoarece acestea sunt de unică folosință.