Dailies Total 1® for Astigmatism 30 buc.

numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

158,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Atenţie!

Urmatoarele dioptrii nu sunt disponibile: +1.50 -0.75 140

DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism sunt lentile de contact moderne pentru corectarea astigmatismului destinate înlocuirii zilnice. Sunt singurele lentile torice care folosesc un gradient de hidratare pentru un plus de confort. Sunt un produs al mărcii Alcon®, lider mondial în industria optică. Îndeplinesc așteptările chiar și celor mai pretențioși utilizatori.

Gradient inovator de hidratare - lentilele DAILIES TOTAL1® for Astigmatism folosesc o soluție modernă care crește nivelul de hidratare atât în părțile lor interioare, cât și exterioare. Acest lucru asigură un confort ridicat de utilizare și pentru persoanele care suferă de uscarea ochilor.
Stabilitate ridicată - foarte importantă în contextul corectării astigmatismului și obținută ca parte a construcției Precision Balance 8|4™. Este responsabil pentru menținerea lentilelor într-o singură poziție, aleasă inițial și asigură nu numai confort, ci și calitate înaltă și stabilitate a vederii.
O gamă largă de dioptrii corective - lentilele DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism sunt disponibile în multe dioptrii sferice și cilindri. Datorită acestui fapt, găsirea unei perechi perfect accesibilă nevoilor tale nu este o problemă.
Tehnologia SmarTears™ - datorită acesteia, lentilele eliberează componenta naturală a lacrimilor și sunt prietenoase cu ochii. Ele favorizează stabilizarea stratului lipidic al peliculei lacrimale, rezolvând problema ochilor uscați și garantând confort maxim de utilizare.
Înlocuire zilnică - Dailies Total 1 for Astigmatism

 
Înlocuire zilnică - DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism sunt lentile de unică folosință, ceea ce înseamnă că nu necesită curățare suplimentară sau utilizarea husei pentru lentile de contact. Când trebuie să le folosești, ajungi la o nouă pereche, luată din blister.
Protecție împotriva UV și a luminii albastre - lentilele sunt unice deoarece conțin nu numai filtre care protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare, ci și împotriva luminii albastre, emisă în principal de ecranele dispozitivelor electronice.
 

Caracteristicile lentilelor torice DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism:

 

DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism este un alt produs in care producatorul (Alcon®) a folosit un gradient de hidratare modern si extrem de eficient. Datorită acestei tehnologii, lentilele se caracterizează printr-un conținut ridicat de apă variabil (de la 33% la interior la 100% la exterior). În același timp, nu provoacă o scădere a parametrului de permeabilitate la oxigen. Prin urmare, lentilele sunt ambele perfect hidratate și asigură fluxul liber de oxigen către cornee, menținând ochii în stare bună și oferind utilizatorului confort maxim de utilizare. Hidratarea este mai benefică deoarece DAILIES TOTAL1® pentru Astigmatism folosește tehnologia inovatoare SmarTears™. Aceasta eliberează fosfatidilcolina - o componentă naturală a lacrimilor, stabilizând stratul lipidic al peliculei lacrimale și asigurând protecție împotriva ochilor uscați și iritați.

Lentilele de contact DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism prezintă materialul inovator Delefilcon A și un design îmbunătățit al lentilelor cu Precision Balance 8|4™. Datorită acestui fapt, se adaptează rapid la ochi și sunt extrem de stabile, ceea ce este foarte important pentru corectarea eficientă a astigmatismului și confortul general al purtării lentilelor. Stabilitatea este importantă deoarece asigură o calitate înaltă a vederii în caz de astigmatism. Interacțiunea lentilei cu pleoapa inferioară este redusă - acest lucru minimizează riscul de iritație. Lentilele nu se mișcă sau nu cad din ochi.

Lentilele de contact DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism conțin un blocant UV de clasa I, prin urmare, garantează o protecție eficientă a ochilor împotriva efectelor nocive ale soarelui (98%). De asemenea, demn de mentionat este un filtru care reduce HEVL (in 33%) - lumina vizibila de mare energie, cunoscuta si sub denumirea de lumina albastra. Este emisă în principal de dispozitivele electronice: telefon, ecran de monitor și tabletă și provoacă, printre altele, dificultăți de a adormi.

Lentilele astigmatice DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism sunt disponibile într-o gamă largă de dioptrii și cilindri. Prin urmare, atât o persoană cu cazuri ușoare de astigmatism, cât și o persoană cu un defect de vedere profundă vor găsi perechea potrivită. Acestea sunt lentile de înlocuire zilnice, așa că nu necesită tratamente suplimentare de îngrijire. Aruncă doar perechea folosită și data viitoare foloseste una nouă, direct din blister.

 

Pentru cine sunt destinate lentilelor DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism?

 
  • Pentru astigmatism cu defecte de vedere ușoare, medii și înalte.
  • Pentru persoanele care caută o metodă convenabilă de corectare a vederii.
  • Pentru persoanele care duc un stil de viață activ și care nu își doresc sau se pot baza întotdeauna pe ochelari corectori.
  • Pentru utilizatorii care se confruntă cu ochi uscați.
  • Pentru persoanele cărora nu le plac tratamentele suplimentare de îngrijire a lentilelor.
  • Atât pentru persoanele care ajung la lentile pentru prima dată, cât și pentru utilizatorii experimentați ai acestei metode de corectare a vederii.
  • Pentru persoanele care aleg cele mai moderne produse de la producători de renume.
 

Parametrii lentilelor DAILIES TOTAL 1® for Astigmatism:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +4,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,6
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 127 x 10-9
Gradul de hidratare 33% (interior), >100% (pe suprafețe externe)
Material Delefilcon A
Tehnologie Precision Balance 8|4™, Lightstream®, SmarTears®, VISITINT®
Numar de bucati/cutie 30 bucati
Filtre UV 99% UVB, 98% UVA
Filtre HEVL 33%
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaDailies
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies Total 1® for Astigmatism 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Dailies Total 1® for Astigmatism de 30 bucăți?

Pentru a alege lentilele Dailies Total 1® for Astigmatism de 30 bucăți, poți folosi proprii parametri sau să te consulți cu un optometrist. Ambalajul de 30 de bucăți asigură o utilizare pe termen lung. În plus, lentilele au un gradient de hidratare care oferă confort excepțional pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele Dailies Total 1® for Astigmatism sigure?

Da, lentilele Dailies Total 1® for Astigmatism sunt sigure pentru utilizare. Produse de Alcon, un producător renumit, asigură cea mai înaltă calitate și siguranță pentru ochii tăi.

Pentru ce defect de vedere sunt Dailies Total 1® for Astigmatism?

Lentilele Dailies Total 1® for Astigmatism sunt destinate corecției astigmatismului. Datorită designului lor special, corectează eficient problemele de vedere asociate cu această afecțiune.

Cum să aplici lentilele Dailies Total 1® for Astigmatism?

Aplicarea lentilelor Dailies Total 1® for Astigmatism este simplă. Întotdeauna spală și usucă-ți mâinile înainte de a atinge lentilele. Apoi, plasează lentila pe vârful degetului arătător și folosește cealaltă mână pentru a deschide larg pleoapele. După ce ai plasat lentila pe ochi, trage ușor de pleoape pentru a o poziționa corect.

Cum să scoți lentilele Dailies Total 1 for Astigmatism®?

Pentru a scoate lentilele Dailies Total 1 for Astigmatism®, spală și usucă-ți întâi mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară folosind degetul arătător și cel mare, până când poți prinde lentila. Îndepărteaz-o cu grijă după aceea.