Dailies Total 1® Multifocal 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

184,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Roxana
5.0000
Lentile de zi cu zi care isi merita renumele pe piata mondiala. Acum si la noi, daca le luati la reducere este si mai bine, prin Programul de Fidelitate. Cine a mai comandat Dailies Total stie ca sunt f bune!
Rocket
5.0000
M-am simtit bine inca din prima cu aceste lentile. Optilen isi merita renumele. Iar daca sunteti client fidel, cu atat mai bine pentru buzunarul dvs :)

Dailies Total 1® Multifocal sunt cele mai noi lentile de contact de unică folosință multifocale de zi cu zi, oferite de Alcon® Vision Care - unul dintre cel mai mare producător de lentile de contact din lume.

 
Pentru persoanele cu prezbiopie - lentilele au fost create pentru persoanele care se luptă cu prezbiopie. Acestea garantează o vizibilitate foarte bună a obiectelor de la orice distanță.
Tehnologia SmarTears - datorită utilizării, lentilele sunt extrem de apropiate de structura și compoziția naturală a ochiului uman, ceea ce se traduce printr-o potrivire și mai bună a lentilelor la globii oculari și astfel un confort sporit de utilizare.
Nivel ridicat de hidratare - elimină problema uscăciunii ochilor și a iritațiilor periculoase. Chiar și după vreo duzină de ore de la aplicare, lentilele sunt umede și ochiul este odihnit.
Nuanțat pentru aplicare ușoară - cu o culoare albastru deschis, vizibil doar pe o parte a lentilelor, elimină problema inserării incorecte. Aplicarea lentilelor este ușoară și convenabilă - chiar și pentru utilizatorii începători.
Înlocuire zilnică - Dailies TOTAL1 Multifocal

 
Înlocuire zilnică - lentilele nu necesită îngrijire suplimentară și sunt garanția unei perechi noi și proaspete de lentile în fiecare dimineață. Este o opțiune ideală pentru persoanele care prețuiesc igiena și duc un stil de viață dinamic.
30 de bucăți într-un pachet - suficient pentru aproximativ 15 zile de utilizare obișnuită, ceea ce vă permite să încercați un anumit tip de lentile fără a pierde nici măcar o singură pereche sau să combinați o anumită putere de lentile cu alta și să creați un set ideal pentru un anumit defect de vedere.
 

Caracteristici Dailies Total 1® Multifocal:

 

Dailies Total 1® Multifocal sunt primele lentile de unică folosință un grad mare de apă conceput pentru persoanele cu prezbiopie. Ele sunt realizate dintr-un material unic - Delefilcon lentile de contact A. Continutul de apă este de 33% la mijloc, pana la peste 80%, la suprafață, iar conținutul de apă la suprafața exterioară ajunge la aproape 100%, aproape la fel ca și suprafața corneei. Datorită acestui fapt, Lentilele de contact de unică folosință oferă un nivel ridicat de confort stabil prin toată ziua utilizării.

Dailies Total 1® Multifocal au o tehnologie SmarTears care conține fosfatidilcolina - o componentă naturală de lacrimi. Datorită acestui fapt ameliorează simptomele de ochi uscat, care apar în mod natural în oameni în vârstă de peste 40 de ani. În plus, lentilele de contact Dailies Total 1® Multifocal utilizeaza o precizie Design Lens Profile ™, care oferă o vizibilitate clară, atât la apropiere, cat si la departare.

Dailies Total 1® Multifocal au o tentă de albastru deschis - VISITINT ceea ce face ca lentilele de contactsa fie mai ușor vizibile în timpul manipulării.

 

Cine ar trebui sa poarte lentinele Dailies Total 1® Multifocal?

 

Dailies Total 1® Multifocal sunt concepute pentru persoanele cu prezbiopie. In plus, ele sunt recomandate pentru persoanele care:

  • Doresc sa poarte lentile de contact chiar și după 50 de ani
  • Nu doresc să poarte două perechi de ochelari
  • Sindromul ochiului uscat
  • Au un stil de viață activ 
  • Prefera lentilele de contact de unică folosință, de zi cu zi
 

Parametrii Dailies Total 1® Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Adiția LO (la + 1.25D)
MED (la + 2.00D)
HI (la + 2.50D)
Curbură 8,5
Diametrul 14,1
Indicele de oxigen Dk/t 156 x 10-9
Hidratare 33% (interior), >80% (pe suprafețe externe)
Material Delefilcon A
Tehnologie Precision Profile Design, SmarTears
Numar de bucati/cutie 30 bucati
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaDailies
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies Total 1® Multifocal 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Dailies Total 1® Multifocal de 30 bucăți?

Pentru a alege lentilele Dailies Total 1® Multifocal, poți folosi parametrii produsului sau să ceri sfatul unui optometrist. Pachetul conține 30 de lentile, asigurând confortul pe întreaga lună. În plus, lentilele dispun de un gradient avansat de hidratare, ceea ce le face extrem de confortabile chiar și în timpul purtării prelungite.

Sunt lentilele Dailies Total 1® Multifocal sigure?

Da, lentilele Dailies Total 1® Multifocal sunt sigure pentru utilizare. Producătorul renumit Alcon le supune unor teste riguroase de calitate, garantând siguranța lor pentru sănătatea ochilor.

Pentru ce defect de vedere sunt Dailies Total 1® Multifocal?

Lentilele Dailies Total 1® Multifocal sunt concepute pentru corectarea presbiopiei, o problemă de vedere legată de vârstă care afectează vederea la diferite distanțe după vârsta de 40 de ani. Datorită construcției lor progresive, permit o vedere clară atât de aproape, cât și de departe.

Cum să aplici lentilele Dailies Total 1® Multifocal?

La aplicarea lentilelor Dailies Total 1® Multifocal este recomandat să îți speli și să îți usuci bine mâinile. Apoi, plasează delicat lentila pe vârful degetului arătător și, folosind cealaltă mână, deschide larg pleoapele. După ce ai plasat lentila pe ochi, clipiește ușor pentru a o așeza corect.

Cum să scoți lentilele Dailies Total 1® Multifocal?

Pentru a scoate lentilele Dailies Total 1® Multifocal, spală și usucă-ți din nou mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară și deplasează lentila către margine. După ce ai prins lentila între degetul arătător și cel mare, scoate-o delicat din ochi.