Eyeye B5 Active 200 ml

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

39,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Rocket
5.0000
O solutie ideala pentru ingirijrea corecta a oricarei lentile de contact. Am observat ca ofera imaginii claritate, iar lentilei prospetime! Voi folosi si de acum inainte aceasta marca de solutie de ingrijire.
Alin
4.0000
Curata bine, hidrateaza, chiar ma simt mai bine de cand folosesc Eyeye cu vitamina B 5. Ajunge relativ repede la domiciliu, ca pret: depinde mult de oferta de care aveti parte.

Solutie pentru lentile de contact mai dure.
Capacitatea recipientului de 200 ml
Timp de expediere 24 de ore

 

Eyeye B5 active este o solutie de lentile de contact poate asigura o protectie completa a lentilelor de contact dure si ochi. Contine vitamina B5 sau provitamina B5, iar solutia Eyeye hraneste si sprijina proprietatile de auto-vindecare ale corneei. Pe langa aceasta, curata si elimina depunerile de proteine, dezinfecteaza, hidrateaza si mentine hidratarea lentilelor, facilitand in acelasi timp insertia lor.

 

Dezinfecție profesională - în primul rând, soluția de îngrijire se ocupă de bacteriile periculoase. Le îndepărtează de pe suprafața lentilelor și reduce automat tendința de a acumula microbi periculoși.
Compoziție unică - întrucât soluția de lentile Eyeye B5 Active este destinată îngrijirii lentilelor dure – foarte pretențioasă în acest sens, compoziția sa este foarte unică și a fost îmbogățită cu componente nutritive valoroase.
Hidratare suplimentară - plasarea lentilelor într-un recipient umplut cu o soluție pentru lentile este o modalitate dovedită de a le îmbunătăți hidratarea și de a proteja astfel ochii de uscare.
Curățare completă - preparatul elimină, de asemenea, toate tipurile de murdărie din mediu și de organism, cum ar fi depozitele de proteine, lipidele și praful. Drept urmare, lentilele sunt la fel de confortabil de utilizat în fiecare zi precum au fost la început - la un moment după ce au fost scoase din blister.
Depozitare în siguranță - Eyeye B5 Active
Depozitare în siguranță - merită să puneți lentilele nefolosite într-un recipient cu lichid? În acest fel, le protejati de contactul cu murdăria din exterior și puteți fi sigur că sunt gata de aplicare în orice moment.
Ajuta la disconfortul ocular - in situatii exceptionale, solutia pentru lentile Eyeye B5 Active poate fi folosita si sub forma de picaturi – aplicati o cantitate mica pe ochi pentru a elimina uscaciunea si oboseala.
 

Avantajele soluției Eyeye B5 Active:

  • Lentile depozitate - doar puneți lentilele într-un recipient plin cu soluție pentru lentile. Lentilele vor fi protejate corespunzător și umezite după îndepărtare.
  • Curățarea lentilelor - Eyeye B5 lichid activ îndepărtează eficient toate impuritățile și depozitele de proteine formate pe lentilele de contact dure. Pentru a curăța mecanic lentila, puneți-o în mână, adăugați câteva picături de lichid și frecați timp de un minut.
  • Clătire - Eyeye B5 active este perfect pentru clătirea lentilelor de contact dure, atât după curățare, cât și pentru reîmprospătarea lentilelor.
  • Dezinfectie - Solutia de lentile active Eyeye B5 are efect bactericid, motiv pentru care este perfecta pentru dezinfectarea lentilelor de contact dure. Pentru a le dezinfecta, puneți lentilele într-un recipient plin cu soluție pentru lentile timp de cel puțin 4 ore sau mai mult.
  • Ajută la disconfort - dacă simțiți disconfort în ochi, puteți aplica niște lichid activ Eyeye B5 în el fără a îndepărta lentilele. Va ajuta la hidratarea ochiului și la reducerea senzației de disconfort.
Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaEyeye
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml20,00 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye B5 Active 200 ml
Rating-ul dumneavoastra