Eyeye™ Basic 360 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Medicul meu oftalmolog mi-a recomandat acest tip de solutie pentru curatarea lentilelor. Am vazut ca isi face treaba foarte bine, vorbesc aici despre lentilele Day Acuvue Moist.

Eyeye Basic este o solutie care este utilizata pentru lentilele de contact moi - curata si elimina depunerile de proteine​​. Aceasta este utilizata pentru dezinfectarea, depozitarea si clatirea lentilelor de contact Aceasta faciliteaza aplicarea lor.

 
Curățare și dezinfectare cuprinzătoare - soluția de îngrijire Eyeye Basic reprezintă o armă îndreptată împotriva oricărui tip de impurități și microorganisme periculoase care se acumulează pe suprafața lentilelor. Aceasta le elimină pe toate, restabilindu-le prospețimea și curățenia ireproșabilă.
Hidratare profundă - pentru ca lentilele să fie în mod constant confortabile în utilizare, este necesar să se mențină nivelul lor optim de hidratare. Acest lucru este garantat de soluția de îngrijire descrisă - restabilește nivelul lor favorabil de umiditate și îl menține timp de mai multe ore, până la reîntroducerea lor în containerul cu soluție.
Opțiunea de curățare rapidă - atunci când începeți să simțiți disconfort legat de purtarea lentilelor și doriți să remediați rapid situația, picurați câteva picături de soluție pe suprafața lentilei, frecați-o energic de câteva ori cu vârful degetului și gata.
Depozitare sigură - dacă doriți să faceți o pauză de la lentile și ați luat deja o pereche nouă, nu o aruncați la gunoi. Păstrați-o într-un container umplut cu soluție, având încredere că va fi în siguranță - fără impurități și menținând toate proprietățile sale valoroase.
Menținerea bunăstării lentilelor - utilizarea regulată a soluției de îngrijire protejează lentilele de pierderea prematură a elasticității și de deteriorare. Cu acest preparat, fiecare pereche de lentile poate fi folosită pe deplin, pentru perioada declarată de producător.
Pentru utilizare ca și picături pentru ochi - Eyeye Basic
Pentru utilizare ca și picături pentru ochi - iar dacă nu aveți timp chiar nici pentru opțiunea de curățare rapidă, puteți utiliza soluția de îngrijire ca și picături pentru ochi - aplicați direct pe ochi pentru a îmbunătăți umiditatea lentilelor și confortul legat de utilizarea lor.
Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
BrandEyeye
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml8,33 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye™ Basic 360 ml
Rating-ul dumneavoastra