Eyeye Bioxy™ 6 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

84,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Rocket
4.0000
Pe vremea cand am folosit lentilele de contact sferice lunare Eyeye am observat o reducere semnificativa a distorsiunii imaginii. Ati observat si dvs acelasi lucru?
Lentile lunare contact sferice, mari pentru persoanele cu alergii.
Material: hioxifilcon A
Continut de apa: 57%
 
Sistem de umectare a filmului lacrimal - este o garanție a hidratării lentilelor pe tot parcursul zilei și, astfel, protecție împotriva ochiului uscat și iritației.
Material hipoalergenic - lentilele Eyeye Bioxy sunt răspunsul la solicitările persoanelor alergice care se luptă cu defecte de vedere și caută lentilele de contact perfecte.
Permeabilitate ridicată la oxigen - Eyeye Bioxy
Permeabilitate ridicată la oxigen - datorită acestui parametru, corneea are acces constant la o cantitate mare de oxigen și menține ochii în stare excelentă.
Forma asferică - reduce semnificativ riscul deformării imaginii, făcând vederea și mai clară și mai precisa. Garantează rezoluție optică ridicată, menținând o poziție stabilă a lentillei și rezistență la infecțiile oculare.
Nuanțat pentru a facilita aplicarea - previne eventualele greșeli constând în introducerea lentilelor cu partea greșită.
6 bucăți de lentile în pachet - este suficient pentru trei luni de utilizare regulată. În acest timp, vă veți odihni de la achizițiile suplimentare de lentile și vă veți economisi niște bani.
 

Caracteristicile lentilelor Eyeye Bioxy:

 

Eyeye Bioxy sunt lentile de contact sferice lunare marca Eyeye. Ele sunt realizate dintr-un material de hioxifilcon hipoalergenic A, care functioneaza excelent pentru cei care sufera de alergii. Au aceleasi proprietati ca si sistemul de umectare a filmului lacrimal natural. Continutul ridicat de apa (57%) si o permeabilitate adecvata de oxigen permite Eyeye Bioxy sa pastreze ochii in siguranta si sa ofere un confort la cel mai inalt nivel. Eyeye Bioxy au o forma asferica, ceea ce reduce deformarea imaginii. Marginile rotunjite ale lentilei nu sunt o povara pentru a epiteliului cornean, ceea ce duce la un numar mai mic de micro-leziuni. Lentilele au o tenta de albastru deschis pentru o manipulare mai usoara.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Eyeye Bioxy?

 

Acestea sunt lentile de contact sferice create pentru miopie si hipermetropie, in special persoanelor care sufera de alergii si persoanele cu ochii sensibili.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Eyeye Bioxy trebuie sa fie curatate si depozitate intr-o solutie pentru lentile dupa indepartarea lor. Pentru ingrijirea lentilelor eficienta, recomandam solutiile Clean Active sau oricare alte lentile disponibile la Optilen.ro

 

Parametrii Eyeye Bioxy:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Eyeye
Producător BARNAUX
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 35 x 10-9
Hidratare 57%
Material Bioxy GMA-Hioxifilcon
Timp de expediere 24 de ore
Numar de bucati/cutie 6 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaEyeye
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Bioxy™ 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra