Lentile, soluții și picături Barnaux

Vizualizare ca Grila Lista

15 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

15 Articole

pe pagina

Lentile de contact, soluții pentru îngrijire și picături pentru ochi Barnaux

Barnaux este o companie care fabrică lentile de contact și soluții pentru menținerea acestora.

 • Ce trebuie să ştii despre produsele Barnaux?

  Barnaux Healthcare este o companie din Olanda recunoscută pe piața produselor farmaceutice mondiale drept producătoarea celor mai moderne și sănătoase produse pentru îngrijirea ochilor. Produce lentile de contact, soluții pentru îngrijire, picături și comprese răcoritoare pentru ochi cu extract de castravete în conformitate cu noile tehnologii certificate. Barnaux Healthcare de asemenea oferă cele mai moderne tehnici de fabricarție, materiale inovatoare și o execuție optima a lentilelor în parteneriat cu instituții tehnologice internaționale și prin vaste programe de cercetare.

 • Ce modele de cunoscute produse Barnaux Healthcare îţi sunt recomandate?

  Atunci când vrei să alegi dintre cele mai competitive produse din familia Barnaux, nu duci lipsă de oferte. Ai la dispoziţie următoarele mărci:

  Linia BASIC:
  • EYEYE Basic – soluție multifuncțională sterilă pentru îngijirea lentilelor de contact.
  • EYEYE 58 UV – lentile de contact lunare pentru optimizarea acuității vizuale și protecție împotriva acțiunii dăunătoare a razelor UV. EYEYE Daily UV – lentile de contact cu filtru UV.
  Linia IMAX:
  • EYEYE I-MAXX Silicon Hidrogel – lentile de contact lunare pentru utilizarea doar pe timpul zilei.
  • EYEYE I-MAXX – cel mai modern sistem de îngrijire pentru lentilele de contact din silicon-hidrogel de la Barnaux.
  Linia BIOXY:
  • Bioxy Wit B5 - sistem de curățare pentru toate tipurile de lentile moderne de contact moi. Eyeye Bioxy – lentile de contact lunare doar pentru utilizarea pe timpul zilei.
  • Eyeye Bioxy Daily - lentile de contact zilnice care oferă sterilitate optimă și rezistență la depunerea de proteine care scade calitatea vederii.
  • EYEYE Hydraclair - lentile de contact pentru ochii obosiți.
 • De ce apreciezi lentilele Barnaux?

  Barnaux garantează siguranța, eficiența și sterilitatea tuturor produselor puse la dispoziția clienților. Produsele Barnaux Healthcare îndeplinesc cerințele cele mai riguroase în ceea ce privește "întreținerea și siguranța’’ lentilelor de contact, garantând astfel menținera sănătății utilizatorilor. Calitatea articolelor Barnaux îndeplinește cerințele standard ISO 9001/EN 46001. Mai mult decât atât, produsele Barnaux sunt certificate în conformitate cu Directiva Europeană 93/42/EWG cu privire la dispozitivele medicale. Toate produsele Barnaux sunt trecute mai întâi printr-o gamă completă de teste. Lentilele de contact, soluțiile, cât și celelalte produse Barnaux sunt apreciate datorită faptului că asigură o protecție eficientă a ochilor utilizatorilor. Trebuie subliniat că Barnaux comercializează soluții de îngrijire pentru lentile de contact fără conservanți.