Eyeye Bioxy Daily 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

79,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Ioana
5.0000
Lentile foarte comode, usor de folosit, se pastreaza hidratate o perioada lunga, eu am inceput sa le simt dupa aproximativ 8 ore. Le recomand
Simona
5.0000
Sunt lentile care mi se potrivesc mai ales cand sunt la volan, vad mai bine, hidrateaza ochii. M-am obisnuit relativ repede. Ca pret, le-am gasit aici pe site la oferta. Comandate impreuna cu recomandarea optilen de picaturi pot spune ca merita!

Lentile de contact de zi cu zi, pentru persoanele cu miopie si hipermetropie realizate dintr-un material hipoalergenic.
Material : Bioxy GMA - hioxifilcon
Continut de apa : 58 %
 

 
Material neionic - garantează un confort și mai mare la utilizarea lentilelor, deoarece reduce cantitatea de murdărie și depuneri posibile.
Ingrediente naturale și hipoalergenice - permit persoanelor care suferă de sensibilitate excesivă a ochilor și alergii să se bucure de confortul ridicat al purtării lentilelor.
Imagine de înaltă rezoluție - Eyeye Bioxy Daily
Imagine de înaltă rezoluție - fără zgomot, reflexii și efect de halo. Obținut datorită transmisiei ridicate a oxigenului și formei asferice a lentilelor.
Forma îmbunătățită a lentilelor - vizibilă în marginile abducte și rotunjite care nu intră în contact cu corneea, astfel încât asigură un risc mult mai mic de micro-răniri și iritația și infecția rezultată.
30 de lentile într-un pachet - este potrivit pentru 15 zile de utilizare regulată sau o combinație cu un al doilea pachet de lentile cu o putere diferită.
Modul de o zi - ai nevoie de o pereche nouă și proaspătă de lentile în fiecare zi. Nu trebuie să vă amintiți să puneți lentilele în soluția pentru lentile. Este modalitatea perfectă de a menține igiena adecvată a ochilor într-un stil de viață dinamic.
 

Caracteristicile lentilelor Eyeye Bioxy Daily:

 

Eyeye Bioxy Daily sunt lentile de zi cu zi, pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Ele sunt formate intr-un mod asferic pentru a reduce distorsiunea imaginii si imaginea este dispersata pe intregul camp de vedere. Acest lucru le face perfecte pentru soferi - in special seara si cand este vreme rea.

Acestea sunt realizate dintr-un material hipoalergenic Bioxy GMA-hioxifilcon, care nu este doar bine tolerat de persoanele alergice, ci si rezistent la deshidratare. Permeabilitatea sporita de oxigen (Dk / t 33) din lentile creste confortul la purtare iar continutul ridicat de apa (58%) le face mult mai putin invazive decat lentilele traditionale.  Lentilele au o tenta de albastru pentru o manipulare usoara si un filtru UV.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Eyeye Bioxy Daily?

 

Ele sunt o alegere buna pentru cei care nu doresc sa  aiba grija intretinerii lentilelor zilnic dupa utilizare. Ele sunt, de asemenea, recomandat persoanelor care sufera de sindromul de ochi uscat sau alergii sau pur si simplu pentru cei cu ochii sensibili. Eyeye Bioxy Daily se pot achitiona de asemenea si in pachet de 90 de bucati.

 

Parametrii Eyeye Bioxy Daily:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Eyeye
Producător BARNAUX
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,50 D (în pași de 0,25 D)
+0,50 la +4,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 33 x 10-9
Hidratare 58%
Material Bioxy GMA-Hioxifilcon
Numar de bucati/cutie 30 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaEyeye
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Bioxy Daily 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Eyeye Bioxy Daily de 30 bucăți?

Lentilele de contact Eyeye Bioxy Daily de 30 bucăți pot fi alese folosindu-vă de propriile măsurători, luând în considerare parametrii produsului, precum puterea și curbură, sau cu ajutorul unui optometrist. Pachetul conține 30 de lentile, oferind o soluție comodă și de lungă durată. În plus, aceste lentile prezintă un nivel ridicat de hidratare de 58%, ceea ce le face potrivite pentru persoanele cu ochi sensibili.

Sunt lentilele Eyeye Bioxy Daily sigure?

Da, lentilele Eyeye Bioxy Daily sunt sigure pentru utilizare datorită materialelor de înaltă calitate și procesului atent de producție. Realizate din Bioxy GMA-Hioxifilcon, ele asigură confort și siguranță pe tot parcursul zilei de purtare.

Pentru ce tip de defect de vedere sunt Eyeye Bioxy Daily?

Lentilele Eyeye Bioxy Daily sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită designului lor asferic. Acestea pot fi adaptate pentru diverse puteri dioptrice, permițând o ajustare precisă la nevoile individuale.

Cum să aplici lentilele Eyeye Bioxy Daily?

Aplicarea lentilelor Eyeye Bioxy Daily este simplă și confortabilă. Înainte de a aplica lentila, asigurați-vă că v-ați spălat și uscat mâinile corespunzător. Apoi, plasați cu grijă lentila pe vârful degetului arătător și treceți-o încet pe ochi. După plasarea lentilei pe ochi, clipiți ușor pentru a permite lentilei să se așeze corect.

Cum să îndepărtezi lentilele Eyeye Bioxy Daily?

Pentru a îndepărta lentilele Eyeye Bioxy Daily, spălați și uscați-vă din nou mâinile, apoi trageți ușor de pleoapa inferioară pentru a expune lentila. Folosiți apoi degetul arătător și degetul mare pentru a prinde cu grijă lentila și a o scoate delicat.