Eyeye Comfort All in One 100 ml

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

21,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Catalina
4.0000
Una dintre putinele solutii pentru lentile de contact cu care ochii mei se simt comfortabil. Am incercat si alte tipuri gen Opti Free Moisturing, dar in cazul lentilelor mele a fost ok.

EYEYE Comfort All in One pentru persoanele care poarta lentile de silicon hidrogel si au asteptari cea mai buna solutie pentru ingrijirea lor. Solutia EYEYE Comfort All in Oneclean, elimina depunerile de proteine, este utilizata pentru clatire, dezinfectare si depozitare. In plus, contine ingrediente care imbunatatesc starea de sanatate a ochilor in timp ce se poarta lentilele.

 
Curățarea și dezinfecția - una dintre cele mai importante sarcini îndeplinite de soluția de lentile Eyeye Comfort All in One este curățarea temeinică și dezinfecția profesională. Ca parte a acestora, preparatul îndepărtează toată murdăria și microorganismele, redând puritatea și prospețimea de început a lentile.
Restabilirea hidratării optime - datorită compoziției îmbogățite cu hialuronat de sodiu și o substanță cunoscută sub numele de WaterLock. Preparatul restabilește lentilelor nivelul adecvat de umiditate și îl menține timp de multe ore, asigurând astfel cel mai înalt confort de utilizare - fără ochi uscați și roșii.
Protecție împotriva pierderii elasticității - lentilele plasate în mod regulat într-un recipient umplut cu o soluție pentru lentile își mențin starea. Nu își pierd elasticitatea sau moliciunea și totuși se adaptează rapid la ochi, rămânând extrem de confortabile la aplicare și multe ore de utilizare.
Depozitare sigură - datorită tehnologiei inovatoare Bio-Safe, soluția pentru lentile este un mediu grozav pentru lentilele neutilizate în prezent. Oferă opțiunea de depozitare prelungită, în siguranță, cu garanția păstrării tuturor proprietăților valoroase ale lentilelor și pregătirea acestora pentru aplicare în orice moment.
Ambalaj la îndemână - EYEYE Comfort All in One
Ambalaj la îndemână - perfect pentru călătorii, inclusiv bagajul de mână din avion.
Potrivit pentru persoanele alergice - compoziția nu conține conservanți și parfumuri inutile, iar pH-ul este complet natural pentru ochiul uman, ceea ce face ca soluția de lentile să fie potrivită și pentru persoanele cu ochi sensibili, predispuse la alergii.
 

EYEYE Comfort All in One nu contine substante toxice sau zoonoze. Gratie pH-ului neutru este recomandat pentru cei cu alergii. Purtatorii de lentile de contact sunt expuse in mod constant la prezenta lor a crescut si impactul asupra sanatatii ochilor. Dezinfectant dublu (PHMB si Poliquaternianie) protejeaza ochii impotriva bacteriilor, reducand prezenta lor la un nivel inofensiv. Indeparteaza depunerile de proteine si lipide si mentine lentilele curate si bine dezinfectate.

 

Ingrediente:

  • Poliquaternium,
  • hialuronatul,
  • PHMB 0,0001 %.
Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaEyeye
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml21,99 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Comfort All in One 100 ml
Rating-ul dumneavoastra