Eyeye Crystal Cleaner 40 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

34,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
5.0000
Intotdeauna medicul meu oftalmolog mi-a recomandat sa folosesc solutii de ingrijire pentru lentilele de contact. Multumesc Optilen pentru produsele oferite. Aceasta solutie am inteles ca este potrivita pentru majoritatea tipurilor de lentile.

EYEYE Crystal Cleaner este pentru persoanele care poarta lentile de contact mai dure. concepute pentru a elimina sedimentele. Indeparteaza in mod eficient depunerile de pe lentilele de contact dure.

 
Potrivit pentru lentile dure - soluția de lentile Eyeye Crystal Cleaner se caracterizează printr-o compoziție unică, dezvoltată pentru nevoile mai mari ale lentilelor dure, destinate corectării defectelor de vedere mari și mai puțin frecvente.
Curățare eficientă - soluția pentru lentile curăță perfect lentilele, îndepărtând de pe suprafața acestora toată murdăria adunată pe parcursul zilei. Acestea sunt în principal depozite de proteine, lipide, praf și polen care pot reduce confortul purtării lentilelor, dând senzația de nisip sub pleoape.
Efect bactericid - proprietățile puternice de dezinfectare ale soluției pentru lentile vă permit să curățați și să protejați lentilele împotriva efectelor periculoase ale bacteriilor și altor microorganisme. Ca urmare, preparatul protejează ochii de infecții.
Îmbunătățirea duratei de viață a lentilelor - utilizarea regulată a soluției pentru lentile este o modalitate eficientă de a îmbunătăți starea lentilelor și de a prelungi astfel durata de viață a acestora. Datorită acestui fapt, lentilele de contact pentru înlocuirea programată vă vor servi cu siguranță pentru timpul declarat de producător.
Eficiență ridicată - Eyeye Crystal Cleaner
Eficiență ridicată - doar câteva picături de preparat sunt suficiente pentru a asigura îngrijirea corectă a lentilelor. Acest lucru se datorează formulei sale concentrate.
Ambalaj perfect pentru călătorii - o sticlă de soluție pentru lentile cu o capacitate de 40 ml este perfectă pentru călătorii, chiar și cu avionul, deoarece poate fi pusă în bagajul de mână. Cu toate acestea, datorită eficienței ridicate, pregătirea în această versiune capacitivă funcționează bine și acasă.
 

Caracteristici ale Eyeye Crystal Cleaner:

 

Lentilele de contact dure sunt un produs specializat. Adesea sunt folosite pentru a corecta defectele de vedere mai mari sau mai complexe. Ele trebuie protejate corespunzător și curățate complet. Este foarte important să folositi soluții dintr-o linie proiectată special pentru lentile dure. Acestea se adaptează proprietăților fizico-chimice ale acestui tip de lentile, oferindu-le o îngrijire corespunzătoare și fără a provoca daune.

Datorită compoziției optime, soluția Eyeye Crystal Cleaner curăță perfect lentilele de contact dure și permeabile la gaze și, în același timp, este sigură pentru ele. Eyeye Crystal Cleaner este eficient în eliminarea impurităților care se acumulează pe suprafața lentilelor în timpul zilei. De asemenea, funcționează foarte bine cu depozitele organice, de ex. proteine. Lentilele după curățare sunt perfect transparente. În ciuda proprietăților sale excelente de curățare, Eyeye Crystal Cleaner este sigur atât pentru ochi, cât și pentru lentile, nu provoacă iritații și nu dezvolta alergii.

 

Care sunt avantajele unui recipient de 40 ml pentru utilizatori?

 

Eyeye Crystal Cleaner se vinde într-un recipient de 40 ml. Pe de o parte, este mic și la îndemână, iar pe de altă parte, tine mult timp. Fiecare utilizator va admite faptul că Eyeye Crystal Cleaner este extrem de eficient. Doar câteva picături sunt suficiente pentru îngrijirea zilnică a lentilelor. Marele avantaj este capacitatea de a transporta un astfel de volum de lichid cu avionul, în bagajele de mână.

 

Ingrediente

  • amfoteri,
  • Pluronic,
  • propandiol.
Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaEyeye
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml87,48 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Crystal Cleaner 40 ml
Rating-ul dumneavoastra