Eyeye MonoSept 360 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

60,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult


Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Gazduire
5.0000
Contine peroxid, este o solutie destul de buna pentru curatarea lentilelor. Sticluta de 360 ml, super ca pret si calitate.

Sistem de ingrijire eficient pentru curatarea tuturor tipurilor de toate lentile de contact.
Capacitatea 360 ml

 
Pentru toate tipurile de lentile - Eyeye MonoSept poate fi utilizat atunci când utilizați atât lentile moi, cât și dure, siliconice și silicon-hidrogel, indiferent dacă sunt lentile de două săptămâni sau lunare sau anuale.
Potrivit pentru persoanele care suferă de alergii - soluția de lentile îndeplinește standardele stricte de calitate stabilite de ISO și FDA, făcându-o complet sigura pentru persoanele care suferă de alergii și persoanele cu ochi extrem de sensibili.
Fără conservanți - soluția pentru lentile de îngrijire este mai sigură pentru lentile și ochi, deoarece este lipsită de orice conservanți care provoacă iritații și roșeață.
Sistem inovator MonoSept - neutralizează substanțele dăunătoare ochilor, folosind peroxid de hidrogen, care apoi se transformă într-o soluție salină fiziologică care este complet sigură pentru oameni.
Curățarea și dezinfectarea temeinică - Eyeye MonoSept

 
Curățarea și dezinfectarea temeinică - utilizarea regulată și corectă permite curățarea temeinică a lentilelor și îndepărtarea microorganismelor dăunătoare, a prafului și a grăsimilor de pe suprafața lor. Prin urmare, vă protejează ochii de infecții și boli.
Capacitate mare - până la 360 ml de preparat într-un singur pachet - acest lucru garantează o aprovizionare și mai mare și o perioadă mai lungă de libertate de la achiziții repetate.

Eyeye MonoSept este un sistem eficient, sigur si usor de curatat toate tipurile de lentile de contact. Aceasta nu contine conservanti. 

Ingrediente active:

  • 3% peroxid de hidrogen,
  • peroxid de hidrogen neutralizare placa de platina 3%.

Dupa neutralizare, lichidul se transforma intr- o solutie salina izotonica care nu contine conservanti.


ATENTIE!


Eyeye MonoSept este o solutie dezinfectanta, care daca este utilizata inainte de neutralizare ar putea duce la inflamarea ochilor sau iritarea lor! Solutia Eyeye MonoSept trebuie utilizata si mentinuta doar in recipiente speciale pentru lentile din platina!

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaAltele
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml16,94 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye MonoSept 360 ml
Rating-ul dumneavoastra