Eyeye Saline 360 ml

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

23,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
4.0000
Atentie, nu este solutie de curatare, este o solutie buna pentru clatirea si igienizarea lentilelor de contact INAINTE de utilizare.

Eyeye Saline® soluție fiziologică salină pe bază de sare izotonică, indicată în principal pentru clătirea lentilelor de contact, după curățarea în prealabil cu soluții pe bază de peroxid. Eyeye Saline poate fi utilizată atât pentru clătirea lentilelor de contact moi cât și a celor dure.

 
Curățarea în timpul clătirii - preparatul poate fi folosit pentru clătirea lentilelor și curățarea inițială a acestora de praf și depuneri. În acest fel, aplicarea lentilelor de contact și utilizarea lor este mult mai confortabilă – fără senzația prezenței unui corp străin în ochiul.
Funcționare în deplină siguranță - soluția de lentile Eyeye Saline este un preparat cu o compoziție și acțiune atent dezvoltate, care, în ciuda proprietăților sale puternice de curățare, este foarte blând pentru ochi și lentile. Datorită acestui fapt, poate fi folosit chiar și de persoanele cu vedere predispuse la iritații și roșeață.
Protecție împotriva uscării - utilizarea regulată a Eye Eye Saline este modalitatea perfectă de a îmbunătăți hidratarea lentilelor și de a preveni uscarea acestora și astfel iritarea ochilor.
Durabilitate și rezistență sporite - utilizarea regulată a unei soluții saline izotonice vă permite să păstrați lentilele în stare bună și să le protejați de zgârieturi, deteriorare și pierderea elasticității.
Pentru uz zilnic - Eyeye Saline
Pentru uz zilnic - puteți utiliza soluția salină izotonică în fiecare zi, fără a vă face griji cu privire la riscul efectelor adverse ale preparatului asupra lentilelor sau vederii.
Capacitate mare - ambalajul descris al soluției este o sticlă cu o capacitate de până la 360 ml. Perfect pentru uz casnic. Vă permite să economisiți timp și bani.
 

Caracteristicile soluției pentru lentile saline pentru ochi Eyeye Saline:

 

Eyeye Saline este un produs a cărui sarcină este de a menține umiditatea și de a preveni uscarea cristalinului. Deși lentilele de contact moderne sunt echipate cu tehnologii de hidratare, această soluție de lentile oferă o hidratare suplimentară atât lentilelor, cât și ochilor. Poate fi folosit și pentru a îndepărta corpurile străine care se depun pe suprafața globului ocular provocând disconfort. Folosirea lui aduce o ușurare ochilor uscați, arși sau înțepături, adesea iritați de purtarea lentilelor de contact toată ziua. Hidratarea optimă a suprafeței lentilei de contact, ca urmare, reduce frecarea față de cornee sau pleoapă, ceea ce afectează confortul de utilizare și estetica oculară impecabilă.

Soluția Eyeye Saline este un produs potrivit pentru îngrijirea atât a lentilelor de contact moi, cât și a celor dure, parțial înlocuite de omologii lor moderni, moi. Clătirea lentilelor înainte de aplicarea lor și umezirea lor îmbunătățește în mod eficient confortul utilizării lor. Eyeye Saline este dedicat utilizării zilnice de către persoanele care folosesc lentile de contact ca formă de corectare a vederii.

Conținut: clorură de sodiu izotonică (Natriumchlorid 0,9%), EDTA 0,1%

Indicații pentru folosire: se toarnă doar câteva picături de Eyeye în palmă unde veți clăti delicat lentilele de contact înainte de a le aplica pe ochi.

A se folosi în termen de 60 de zile de la deschidere.

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
BrandEyeye
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml6,66 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Saline 360 ml
Rating-ul dumneavoastra