Eyeye Sil Lens 150 - 6 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

109,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Simona
4.0000
Un produs premium, creat din material de a treia generatie silicon-hidrogel moderrn, cu flexibilitate si adaptabilitate ridicata. Din pacate, livrarile se fac cu mare greutate, cel putin in aceasta perioada. Eu personal am asteptat zile bune, cu ceva timp in urma. Am inteles ca nu este vina distribuitorului, care, de altfel, livreaza cu maxima promptitudine.

Lentilele Eyeye Sil Lens 150 sunt un produs inovator caracterizat prin cea mai înaltă calitate și confort în timpul utilizării. Aceste lentile sunt fabricate din material hidrogel siliconic de ultimă generație a 3-a generație și sunt concepute pentru utilizare zilnică. Acestea sunt lentile de contact destinate utilizării lunare.

 

Material de a treia generație - lentilele se bazează pe un material siliconic modern, de a treia generație, cu flexibilitate ridicată. Datorită acestui fapt, acestea se adaptează la ochi și mai repede și sunt cu siguranță mai convenabile în aplicare.
Grad ridicat de hidratare - aceasta este o caracteristică datorită căreia lentilele se caracterizează printr-o hidratare durabilă și intensă, asigurând cel mai înalt confort de utilizare și protecție împotriva sindromului ochiului uscat.
Rezistența la contaminare - un material modern prezintă o rezistență foarte mare la acumularea de murdărie și depozite de proteine, datorită cărora lentilele, chiar și la sfârșitul zilei, sunt curate și imperceptibile pentru ochi.
Permeabilitate îmbunătățită a oxigenului - materialul hidrogel siliconic de înaltă calitate din care sunt fabricate lentilele are o permeabilitate ridicată la oxigen. Prin urmare, acest produs oferă corneei acces constant la oxigen și menține astfel vederea în stare bună.
Protecție împotriva radiațiilor UV - Eyeye Sil Lens 150
Protecție împotriva radiațiilor UV - fiecare lentilă conține filtre UVA / UVB, capabile să absoarbă peste 90% din radiațiile solare dăunătoare.
Mod de înlocuire lunară - puteți utiliza o pereche de lentile odată selectate pentru o lună întreagă. Singurul lucru pe care trebuie să vi-l amintiți este să le puneți într-un recipient cu solutia de îngrijire în fiecare seară.
 

Îngrijirea lentilelor:

 

Datorită faptului că produsul, Eyeye Sil Lens 150, este destinat înlocuirii lunare și utilizării zilnice - acestea au nevoie de o igienă și îngrijire speciala. În fiecare seară, după îndepărtarea lentilelor de pe suprafața ochilor, puneți-le într-un recipient special pentru depozitarea lentilelor de contact - umplut cu un lichid pentru îngrijirea lor, de ex. Din seria Clean Active. Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat, ferit de razele soarelui - sa nu fie la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

 

Parametrii lentilelor Eyeye Sil Lens 150:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Eyeye
Producător BARNAUX
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 187 x 10-9
Hidratare 47%
Material Filcon 1
Tehnologie Lentila cu margini poligonale
Modul de schimb Zilnic
Filtre UV Taip
Numar de bucati/cutie 6 buc
Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
BrandAltele
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Sil Lens 150 - 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Eyeye Sil Lens 150 - 6 bucăți?

Pentru a alege lentilele de contact Eyeye Sil Lens 150, puteți folosi parametrii personali obținuți de la optometrist sau să determinați singuri valorile necesare. Pachetul conține 6 bucăți de lentile, asigurând o utilizare pe termen lung confortabilă. În plus, lentilele au o margine poligonală, care crește confortul la purtare.

Sunt lentilele Eyeye Sil Lens 150 sigure?

Da, lentilele Eyeye Sil Lens 150 sunt sigure pentru utilizare, cu condiția respectării recomandărilor privind igiena și îngrijirea corectă. Schimbarea regulată a lentilelor lunare și curățarea adecvată asigură menținerea igienei și confortului la purtare.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt Eyeye Sil Lens 150?

Lentilele Eyeye Sil Lens 150 sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum să aplici lentilele Eyeye Sil Lens 150?

Înainte de a aplica lentilele Eyeye Sil Lens 150, este recomandat să vă spălați și să vă uscați mâinile cu grijă. Apoi, scoateți lentila cu atenție din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. După ce vă asigurați că lentila este poziționată corect, o puteți plasa ușor pe globul ocular.

Cum să îndepărtezi lentilele Eyeye Sil Lens 150?

Pentru a îndepărta lentilele Eyeye Sil Lens 150, spălați și uscați-vă din nou mâinile, apoi trageți cu grijă de pleoapa inferioară și priviți în sus. Apoi, puteți prinde ușor lentila între degete și o îndepărtați cu atenție de pe ochi.