Kit de start FitView Monthly 1 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

14,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Mirela
5.0000
Le-am incercat si nu regret. Este o alternativa buna a marilor brand-uri. Cred ca le voi mai cumpara si alta data.

Incepe o noua aventura cu lentilele de contact FitView Monthly.
Alege dioptriile dorite si comanda kit-ul de start!


Lentile de contact lunare moi.
Material: etafilcon A

 
Rezistența la acumularea de depuneri - producătorul a depus toate eforturile pentru a se asigura că lentilele sunt caracterizate de rezistență ridicată la acumularea de depozite de proteine. Chiar și după o zi întreagă, lentilele sunt curate și proaspete.
Proprietăți de hidratare de cea mai înaltă calitate - pentru crearea lentilelor a fost folosit un material inovator cu un grad ridicat de hidratare. Acest lucru asigură o hidratare de lungă durată și constantă, care garantează ochilor umezeală pe tot parcursul zilei și elimină complet problema uscării.
Margini lărgite - îmbunătățirea designului lentilelor, în principal prin lărgirea zonei marginilor, le-a făcut să fie și mai bine percepute de ochi. Lacrimile curg pe partea lor interioară într-un mod complet natural pentru ochi.
Nivel ridicat de permeabilitate la oxigen - FitView Monthly
Nivel ridicat de permeabilitate la oxigen - acesta este un parametru care caracterizează numai lentilele de înaltă calitate. Datorită acesteia, corneea are acces constant și liber la oxigen, drept urmare ochii sunt sănătoși și în stare bună.
Filtre UV moderne - sunt responsabile pentru interceptarea a până la 98% din radiațiile solare dăunătoare pentru ochi.
Înlocuire lunară - puteți folosi perechea de lentile selectată timp de până la 30 de zile. Singura condiție este îngrijirea lor adecvată, de seară, cu utilizarea unei soluții specializate pentru lentile.
 

FitView Monthly sunt lentile de contact sferice concepute pentru a fi utilizate de zi cu zi, pentru o perioada de o luna. Ele au fost create de catre profesionisti, cu peste doua decenii de experienta in design lentile de contact. Materialele folosite in productia lor nu numai ca ajuta ca lentilele sa ramana perfect hidratate pe tot parcursul zilei, dar, de asemenea, le protejeaza impotriva formarii depozite de proteine prin prezenta unui agent antibacterian pe suprafata lentilelor. Ca urmare, acestea raman curate si in stare proaspata mult mai mult decat lentilele obisnuite.

FitView Monthly sunt lentilele fotocromatice cu permeabilitate mare de oxigen, ceea ce le permite sa garanteze un confort excelent la purtare pe tot parcursul zilei. Datorita designului asferic, li se permite lacrimilor sa curga in interiorul lentilelor intr-un mod cat mai natural pentru ochi. Lentilele sunt echipate cu filtre UV protectoare impotriva razelor UVA si UVB.

 

Cine ar trebui sa poarte FitView Monthly?

 

Acestea sunt lentile de inlocuire lunare, astfel incat acestea sunt recomandate tuturor celor care prefera sa poarte lentile fara a le inlocui zilnic. Mai mult decat atat, ele vor fi o alegere buna pentru persoanele care sunt in cautarea pentru lentilelor cu un confort sporit la purtare, la un pret accesibil. FitView Monthly poate inlocui cu succes cele mai scumpe lentile lunare la aceeasi calitate.

 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

FitView Monthly sunt lentile de contact lunare, astfel incat au nevoie de ingrijire si dezinfectare zilnica, cu ajutorul unor picaturi. Va recomandam solutiile de intretinere a lentilelor active, precum si alte solutii de lentile disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii lentilelor FitView Monthly:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact FitView
Producător PEGAVISION
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,50 D (în pași de 0,25 D)
+0,50 la +4,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 15 x 10-9
Hidratare 38%
Material Polymacon
Filtre UV Taip
Numar de bucati/cutie 1 buc
 
Expedierea in 24 ore este valabila doar pentru dioptriile negative.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorPEGAVISION
MarcaFitView
Numar de bucati in cutie1 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit de start FitView Monthly 1 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact FitView Monthly 1 bucată?

Pentru a alege lentilele de contact FitView Monthly 1 bucată, puteți apela la ajutorul unui optometrist care va efectua un examen de vedere și va selecta parametrii potriviți ai lentilei. De asemenea, puteți face alegerea pe cont propriu, folosind informațiile de pe ambalaj, care include un set de start, ideal pentru cei care încep aventura purtării lentilelor de contact.

Sunt lentilele FitView Monthly sigure?

Da, lentilele FitView Monthly sunt sigure pentru utilizare, cu condiția respectării recomandărilor privind igiena și îngrijirea corectă. Producătorul renumit PegaVision le produce din material de înaltă calitate Polymacon, asigurând confort și siguranță pentru ochi.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt FitView Monthly?

Lentilele FitView Monthly sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică. Sunt o soluție eficientă pentru persoanele cu diferite probleme de vedere.

Cum să aplici lentilele FitView Monthly?

Înainte de a aplica lentilele FitView Monthly, se recomandă spălarea și uscarea temeinică a mâinilor. Apoi, scoateți cu grijă lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. Verificați dacă lentila este curbată corect, deschideți ușor pleoapele și plasați lentila pe globul ocular. După plasarea lentilei pe ochi, clipiți de câteva ori pentru a asigura așezarea corectă a acesteia.

Cum să îndepărtezi lentilele FitView Monthly?

Pentru a îndepărta lentilele FitView Monthly, trebuie mai întâi să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară în jos și priviți în sus. Folosind degetul mijlociu al celeilalte mâini, trageți lentila în jos și colectați-o pe vârful degetului. Asigurați-vă că nu aveți unghii ascuțite care ar putea deteriora lentila. După îndepărtarea lentilei, plasați-o într-un recipient special cu soluție de păstrare și curățați-o bine înainte de a o folosi din nou.