Lentile de contact PegaVision

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Lentile de contact PegaVision

În momentul de față, datorită unei game variate de lentile de contact disponibile pe piață, clienții pot fi nesiguri în ceea ce privește alegerea unui set de lentile adecvat. Oricum, înainte să luați o decizie vă recomandăm luați în considerare și produsele fabricate de firma PegaVision cu sediul in Taivan și care a fost înființată în 2009. Firma se specializează în producția de lentile de contact, continuu îmbunătățindu-și procesele tehnologice pentru a pune la dispoziție clienților produse de calitate și de ultimă generație.

Gama de lentile de contact PegaVision, din care fac parte și lentilele FitView.

Avantajele lentilelor de contact din gama FitView

Lentilele de contact FitView Monthly sunt o soluție pentru cei care doresc să poarte lentile de contact timp de 30 de zile. Acestea, înafară de hidratarea complexă, previn de asemenea depunerea depozitelor proteice pe lentilă. Lentilele de asemenea dețin și un filtru UV iar indexul Dk/t este de 15.

Produsele marca PegaVision

În magazinul Optilen.ro puteți achiziționa lentile de contact originale și de calitate marca PegaVision. În procesul fabricării acestora, producătorii s-au folosit de soluții de ultimă generație.