Lentile de contact FitView Monthly

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Lentile de contact lunare FitView Monthly

FitView Monthly sunt lentile lunare moi pentru purtare de zi cu zi, create de specialiști cu mulți ani de experiență în proiectarea lentilelor de contact.

Descrierea lentilelor FitView Monthly

FitView Monthly sunt realizate din materiale care asigură hidratarea pentru ochi pe tot parcursul zilei și ii protejează de iritare și roșeață. Lentilele de contact sunt acoperite cu un agent antibacterian special, astfel încât pe suprafața lentilei nu se stabilesc nici depozite de proteine. FitView Monthly sunt lentilele de contact care oferă un confort deplin pentru timpul in care sunt purtate, spre deosebire de alte lentile lunare.

Lentilele FitView Monthly au designul asferic al perifericului principal și de curbură, astfel încât marginea lentilei se mărește treptat. Lacrimile pot curge liber și în mod natural în interiorul lentilei pentru a hidrata ochiului.

Lentilele FitView Monthly sunt fotocromatice cu permeabilitate mare de oxigen și ofera un confort pe tot parcursul zilei. Punerea în aplicare a filtrelor de protecție UV oferă lentilei ocazia de a proteja, de asemenea, ochii de efectele nocive ale razelor UVA si UVB.

Pentru cine sunt destinate FitView Monthly?

Lentilele sunt concepute pentru persoanele care doresc sa poarte o pereche de lentile pentru o lungă perioadă de timp și care depind de economii, împreună cu confortul de a le purta. Lentile FitView Monthly necesită îngrijire și dezinfectare de zi cu zi. O soluție specială de lentile trebuie folosita pentru a avea grijă de ele, de exemplu, Clean Activ, disponibilal în oferta noastră.

Lentile FitView Monthly sunt disponibile în 1, 3 și 6 bucăți de pachete.