Horien 1 Day Disposable EasyDay 30 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

69,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Nick
4.0000
Lentile cu filtru UV care mi-au oferit o hidratare deosebita! Nu am avut probleme cu alergiile!

Lentilele de contact zilnice Horien 1 Day EasyDay sunt un exemplu de aplicare abilă a tehnologiei moderne și a materialelor inovatoare pentru a oferi utilizatorului cel mai înalt confort de utilizare. Este o soluție optică care va satisface pe toată lumea - atât pentru începători cât și pentru cei care poartă deja lentile.

Tehnologie avansată - lentilele au fost create folosind o tehnologie modernă și avansată, datorită căreia au dezvoltat parametri extrem de favorabili și oferă astfel utilizatorilor confortul de a folosi un produs de top.
Hidratare intensivă - una dintre specificatiile care merită mentionate este gradul ridicat de hidratare intensivă a lentilelor. Datorită acestui fapt, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la uscarea ochilor și iritare.
Corectarea efectivă a defectelor de vedere - lentilele sunt disponibile in dioptrii negative, într-o gamă largă, ceea ce le face un produs ideal pentru corectarea miopiei, iar selectarea perechii ideale este rapidă și ușoară.
Filtre UV suplimentare - lentilele oferă, de asemenea, o protecție suplimentară a ochilor împotriva efectelor nocive ale soarelui. Este posibil datorită îmbogățirii compoziției lentilelor Horien 1 Day EasyDay cu filtre moderne UVA / UVB.
Fără risc de alergii - Horien 1 Day EasyDay
Fără risc de alergii - utilizarea unui material inovator cu o rată mare de permeabilitate la oxigen, precum și un mod de utilizare a lentilelor de o zi reduce semnificativ riscul de reacții alergice la nivelul ochilor.
Fără îngrijire suplimentară - utilizarea zilinica a lentilelor înseamnă, scutirea de obligația de a le curăța zilnic cu o solutie de îngrijire. Pur și simplu - îți scoți lentilele, le arunci și dimineața aplici o pereche noua.
 

 

Avantajele lentilelor Horien 1 Day Disposable EasyDay:

Un pachet de lentile Horien 1 Day EasyDay, ce conține 30 de bucăți, oferă o aprovizionare pentru 15 zile de utilizare obișnuită. Dacă utilizați lentile în mod alternativ cu ochelari de vedere, ambalajul va rezista și mai mult. Această versiune este o opțiune ideală pentru persoanele cărora nu le place să cumpere prea multe lentile pentru viitor și cărora le place să poată renunța oricand la ele fără a pierde prea mulți bani.

 

Parametrii lentilelor Horien 1 Day Disposable EasyDay:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Horien
Producător HORIEN
Puterea sferică -6,00 la -1,00 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Hidratare 55%
Material Ocufilcon D
Filtre UV Taip
Numar de bucati/cutie 30 buc
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
MarcaHorien
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien 1 Day Disposable EasyDay 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra