Horien 1 Day Disposable EasyDay 30 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

69,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Nick
4.0000
Lentile cu filtru UV care mi-au oferit o hidratare deosebita! Nu am avut probleme cu alergiile!

Lentilele de contact zilnice Horien 1 Day EasyDay sunt un exemplu de aplicare abilă a tehnologiei moderne și a materialelor inovatoare pentru a oferi utilizatorului cel mai înalt confort de utilizare. Este o soluție optică care va satisface pe toată lumea - atât pentru începători cât și pentru cei care poartă deja lentile.

Tehnologie avansată - lentilele au fost create folosind o tehnologie modernă și avansată, datorită căreia au dezvoltat parametri extrem de favorabili și oferă astfel utilizatorilor confortul de a folosi un produs de top.
Hidratare intensivă - una dintre specificatiile care merită mentionate este gradul ridicat de hidratare intensivă a lentilelor. Datorită acestui fapt, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la uscarea ochilor și iritare.
Corectarea efectivă a defectelor de vedere - lentilele sunt disponibile in dioptrii negative, într-o gamă largă, ceea ce le face un produs ideal pentru corectarea miopiei, iar selectarea perechii ideale este rapidă și ușoară.
Filtre UV suplimentare - lentilele oferă, de asemenea, o protecție suplimentară a ochilor împotriva efectelor nocive ale soarelui. Este posibil datorită îmbogățirii compoziției lentilelor Horien 1 Day EasyDay cu filtre moderne UVA / UVB.
Fără risc de alergii - Horien 1 Day EasyDay
Fără risc de alergii - utilizarea unui material inovator cu o rată mare de permeabilitate la oxigen, precum și un mod de utilizare a lentilelor de o zi reduce semnificativ riscul de reacții alergice la nivelul ochilor.
Fără îngrijire suplimentară - utilizarea zilinica a lentilelor înseamnă, scutirea de obligația de a le curăța zilnic cu o solutie de îngrijire. Pur și simplu - îți scoți lentilele, le arunci și dimineața aplici o pereche noua.
 

 

Avantajele lentilelor Horien 1 Day Disposable EasyDay:

Un pachet de lentile Horien 1 Day EasyDay, ce conține 30 de bucăți, oferă o aprovizionare pentru 15 zile de utilizare obișnuită. Dacă utilizați lentile în mod alternativ cu ochelari de vedere, ambalajul va rezista și mai mult. Această versiune este o opțiune ideală pentru persoanele cărora nu le place să cumpere prea multe lentile pentru viitor și cărora le place să poată renunța oricand la ele fără a pierde prea mulți bani.

 

Parametrii lentilelor Horien 1 Day Disposable EasyDay:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Horien
Producător HORIEN
Puterea sferică -6,00 la -1,00 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Hidratare 55%
Material Ocufilcon D
Filtre UV Taip
Numar de bucati/cutie 30 buc
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
MarcaHorien
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien 1 Day Disposable EasyDay 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay de 30 bucăți?

Lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay sunt disponibile în pachete de 30 de bucăți, asigurând confortul utilizării pe întreaga durată a unei luni. Le poți alege singur, folosind parametrii specificați, sau poți solicita ajutorul unui optometrist.

Sunt lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay sigure?

Da, lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay sunt sigure pentru utilizare, oferind confort și protecție oculară datorită materialului de înaltă calitate - Ocufilcon D și filtrelor UV integrate, care protejează ochii împotriva radiațiilor nocive.

Pentru ce defect de vedere sunt lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay?

Lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay sunt destinate corecției miopiei.

Cum să aplici lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay?

Înainte de a aplica lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay, trebuie să îți speli și să îți usuci bine mâinile. Apoi, plasează lentila pe vârful degetului arătător și folosește degetul mare al celeilalte mâini pentru a ridica pleoapa superioară. Introdu lentila în ochi, privind în sus sau în lateral, și apoi eliberează încet pleoapa.

Cum să scoți lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay?

Pentru a scoate lentilele Horien 1 Day Disposable EasyDay, trebuie să îți speli și să îți usuci mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară folosind degetul arătător și degetul mijlociu ale unei mâini, iar cu cealaltă mână apasă delicat lentila între degetul mare și arătător și scoate-o din ochi.