Horien Aqua Comfort 15 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Costin
5.0000
Picaturi potrivite pentru cei ce stau mult la birou, in fata laptopului sau lucreaza cu 2 monitoare si isi forteaza ochii. Pentru ochi obositi eu consider ca am gasit cea mai buna varianta.

Picaturi calmante pentru ochi obositi si uscati.
Capacitatea flaconului 15 ml.
Timp de expediere 24 ore

 
Umiditate prelungită - formula specială a picăturilor, îmbogățită cu acid hialuronic de sodiu, oferă o hidratare intensă a ochilor, care persistă pe termen lung.
Compoziție îmbunătățită - picăturile sunt fabricate din ingrediente atent selecționate de cea mai înaltă calitate - pentru a asigura satisfacția deplină a utilizării lor și pentru a spori siguranța ochilor.
Curățare suplimentară - hidratarea ochilor cu picături Horien Aqua Comfort permite eliminarea particulelor iritante de pe suprafața lor, cum ar fi praf și murdărie.
Regenerare accelerată - substanțele nutritive din aceste picături accelerează procesul natural de regenerare a ochilor și creează o barieră protectoare pe suprafața acestora, reducând astfel microleziunile și protejând împotriva iritațiilor.
Îmbunătățirea calității vederii - Acuvue 1-DAY Moist
Îmbunătățirea calității vederii - adio reflexe, umbre și efecte de halou. Picăturile au un efect benefic asupra întregului aparat vizual, îmbunătățind calitatea imaginii vizualizate și oferind un confort sporit în activitățile zilnice.
Capacitate economică - utilizați picăturile pentru ochi de mai multe ori pe zi? În acest caz, sticluța cu o capacitate de 15 ml este potrivită pentru dumneavoastră. O veți putea utiliza în cele patru săptămâni recomandate și veți economisi, achiziționând produsul într-o cantitate mai mare, economică.
 

Horien Aqua Comfort ofera confort de lunga durata pentru ochi obositi si uscati. Aceste picaturi pentru ochi de hidratare au fost proiectate pentru toti utilizatorii de lentile de contact moi. Formula speciala bazata pe hialuronat de sodiu reduce iritatia, uscaciunea cauzate de praf, poluarea aerului sau oboseala, imbunatatind confortul pe tot parcursul zilei.

Picaturile atenueaza simptomele de uscaciune a ochilor asociate cu sederea in spatii incalzite sau cu aer conditionat.

Ingrediente:

  • PHMB,
  • EDTA,
  • HPMC,
  • borax,
  • acidul boric,
  • hialuronat de sodiu.
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
MarcaHorien
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml133,27 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien Aqua Comfort 15 ml
Rating-ul dumneavoastra