Horien BestBalance 120 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

24,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Gazduire
5.0000
Este o solutie pe baza de acid boric, insa am incredere in buna functionare a substantelor active din compozitia acestei solutii.

Soluția multifuncțională pentru lentile Horien BestBalance a fost creată pentru îngrijirea tuturor tipurilor de lentile de contact, atât corective (inclusiv hidrogel siliconic), cât și cosmetice.

Pentru toate tipurile de lentile - puteți utiliza lichidul de îngrijire Horien BestBalance, indiferent de ce tip de lentile utilizați în fiecare zi. Solutia este destinata îngrijirii lentilelor corective și cosmetice, din silicon și silicon-hidrogel.
Dezinfectare temeinică - lentilele scufundate în lichidul de îngrijire sunt curățate de tot felul de murdării - de la praf, depuneri de proteine, până la bacterii și grăsimi. Acestea primesc o curățenie impecabilă, cunoscută in momentul achizitionarii, și sunt gata de o noua utilizare.
Hidratare profundă - o solutie de îngrijire, îmbogățită cu hialuronat de sodiu, restabilește nivelul original de hidratare a lentilelor și le face extrem de confortabile de utilizat.  
Proprietăți regenerante - compoziția solutiei de îngrijire este bogată în substanțe nutritive care mentin sănătatea ochilor. Drept urmare, lentilele scufundate în ea și apoi aplicate, au un efect foarte pozitiv asupra ochilor - susțin procesul de regenerare și protejează împotriva micro-leziunilor.
Depozitare sigură - Horien BestBalance
Depozitare sigură - Utilizarea zilnică a lentilelor s-a încheiat și acum este timpul să le puneți în recipient? Umplerea acestuia cu acest fluid de îngrijire garantează depozitare sigură, chiar și pentru câteva zile.

 

Compoziția soutiei Horien BestBalance:

  • PHMB 0,0001% (PHMB),
  • 0,05% EDTA,
  • hipromeloză,
  • D-sorbitol,
  • Poloxamer,
  • Acid boric,
  • Clorura de sodiu,
  • Borax.

 

Hipromeloza prezentă în compoziția Horien BestBalance este un derivat de celuloză solubil în apă, care oferă ochilor o hidratare adecvată. Această soluție acționează ca un lichid lacrimal, protejând globul ocular de uscare și, astfel, de iritații, arsuri sau fotosensibilitate. De asemenea, extrem de importante sunt hialuronatul de sodiu (clorura de sodiu) și acidul boric. Primul este utilizat în mod obișnuit, de exemplu, pentru a elimina cearcănele de sub ochi. După cum puteți vedea, proprietățile sale hidratante au fost folosite și la producerea soluțiilor de lentile. Acidul boric, pe de altă parte, este utilizat pentru dezinfectarea si reducerea umflăturilor la nivel ocular.

Horien BestBalance este un lichid de îngrijire de înaltă calitate în care vă puteți păstra lentilele în siguranță până la câteva zile. În plus, combate amenințările zilnice, cum ar fi praful, depunerile de proteine, bacteriile și grăsimile. Soluția de lentile Horien BestBalance elimină în mod eficient 99,9% din microorganisme. În plus, produsul conține hialuronat de sodiu, care restabilește nivelul inițial de hidratare a lentilelor și ne oferă o garanție de confort. Acidul hialuronic nu este singurul nutrient pe care îl are lichidul Horien în compoziția sa. De asemenea, putem găsi hipromeloză sau acid boric care are un efect dezinfectant.

 

Solutia este disponibila și în pachete mai mici:

Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
BrandHorien
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml20,83 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien BestBalance 120 ml
Rating-ul dumneavoastra