Hyal-Drop® multi 10 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

34,98 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Simona
5.0000
Picaturi pentru ochii rosi, dar si pentru lentile. Te ajuta la hidratare. Ce vrei mai mult? Preturi bune mereu la Optilen.

Hyal-Drop® Multi vor hidrata si reîmprospata placut suprafata ochilor, ceea ce permite atenuarea uscaciunii ochilor.

 
Hidratare instantanee a ochilor - datorită numeroaselor substanțe hidratante atent selecționate, picăturile pentru ochi redau umezirea benefică ochilor, eliminând astfel problema uscăciunii și a inrosirii lor.
Protecția împotriva infecțiilor și a micro-leziunilor - utilizarea regulată a picăturilor pentru ochi reduce riscul de infecții și micro-leziuni oculare. Acest aspect este deosebit de important pentru persoanele care poartă lentile de contact.
Aplicator îmbunătățit - producătorul a imbunatatit produsul cu un aplicator mai ușor de utilizat, care distribuie uniform si suficient cantitatea de preparat in sacul conjunctival.
Fără a vă scoate lentilele - puteți aplica Hyal-Drop® chiar si in timpul purtarii lentilelor de contact. Acest lucru se aplică atât lentilelor de contact moi, cât și celor dure.
Fără conservanți - Hyal-Drop Multi
Fără conservanți - compoziția acestor picături pentru ochi este lipsită de conservanți, făcându-l potrivit pentru persoanele care suferă de alergii și pentru toți cei cu ochi sensibili.
Posibilitatea de utilizare prelungită - picăturile standard pentru ochi pot fi utilizate până la patru săptămâni după deschidere. Hyal-Drop Multi sunt și mai convenabile, deoarece pot fi utilizate până la douăsprezece săptămâni, fără cel mai mic risc de infecție și iritare.
 

Caracteristicile solutiei Hyal-Drop® Multi:

 

Hyal-Drop® Multi contin acid hialuronic, un biopolimer natural care se gaseste în ochiul uman si in lacrimi. Solutia inovatoare a unui mecanism de pompare patentat permite Hyal-Drop® Multi pentru a raspunde excelent la necesitatea cresterii de umiditate a ochilor. Ele nu contin conservanti.

Hyal-Drop® Multi pot fi utilizate timp de 12 saptamani de la deschidere. Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de lentile de contact si sunt foarte sigure si usor de utilizat.

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaHyal-Drop
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml349,80 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hyal-Drop® multi 10 ml
Rating-ul dumneavoastra