Carcasa pentru lentile colorată - Animale

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

9,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Effin
5.0000
Recipientele sub forma de animalute protejeaza foarte bine orice lentile de contact. MI-au placut modelele primite chiar daca sunt alese la intamplare si transportul rapid in aproximativ o zi.

Metodele moderne de corectare a vederii ne oferă comoditate și o senzație mai lungă de confort. Preparatele și recipientele adecvate special concepute în acest scop ne ajută să menținem lentilele de contact în stare corespunzătoare. Cutiile pentru lentile oferite în magazinul nostru nu numai că vă vor proteja lentilele în timpul întreținerii, ci sunt de asemenea, un gadget interesant, colorat.

 

Caracteristicile husei pentru lentile Animal:

 

Produsele pe care le oferim sunt realizate din material de înaltă calitate, care nu reacționează cu fluidul lentilelor. Structura cutiei a fost concepută în așa fel încât totul să fie la îndemână și ușor de utilizat.

Cutia de lentile colorata Animals este disponibila in mai multe versiuni; aspectul lor se poate referi, prin urmare, la o broască, un urs de pluș, un porc și un elefant. Acest gadget fermecător nu numai că vă va permite să vă puneți și să scoateți în mod convenabil lentilele, dar va pune și un zâmbet pe fețele prietenilor dvs.

Încercați acest suport neobișnuit pentru lentile în formă de animal și vedeți cât de ușor este să combinați funcționalitatea cu un aspect estetic și atractiv.

 

Cutiile pentru lentile sunt livrate aleatoriu.

Mai multe informatii
ProducatorPOLYTECH CHEM.
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Carcasa pentru lentile colorată - Animale
Rating-ul dumneavoastra