Lacrimal Natura Plus picături pentru ochi 10 ml

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

35,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lacrimal Natura Plus sunt picături pentru ochi liniștitoare care te vor elibera în sfârșit de iritații, roșeață și disconfort cauzate de arsuri sau mâncărimi. Aceasta este o rețetă care combină efectele benefice ale multor ingrediente naturale care sunt bine absorbite de organism. Alinare naturală pentru iritații la ochi!

 
Substanțe active hidratante - compoziția picăturilor este îmbogățită cu hialuronat de sodiu, care are un efect puternic hidratant. Atrage și leagă moleculele de apă din ochi, eliminând astfel rapid și de lungă durată senzația de uscăciune.
Extracte medicinale naturale - reteta picaturii este o bogatie de extracte naturale, printre care: cu musetel, aloe si macese. Sarcina lor este de a atenua simptomele, de a sprijini procesul de vindecare și de a spori efectul protector și hidratant al ingredientelor active.
Un strat protector suplimentar - un polimer numit hipromeloză stabilizează filmul lacrimal și creează un strat protector subțire care protejează ochii împotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu.
Eliminarea uscăciunii, arsurilor și lacrimării - scopul principal al picăturilor este de a elimina simptomele sindromului de ochi uscat, inflamație și infecție. Preparatul hidratează, calmează și restabilește instantaneu echilibrul, eliminând senzația de uscăciune, arsură și lacrimare excesivă.
Fara conservanti - Lacrimal Natura Plus
Fara conservanti - reteta naturala nu include conservanti sau alti aditivi artificiali. Aceasta este o gamă în care poți avea încredere.
Tot pentru utilizatorii de lentile de contact - picaturi Lacrimal Natura Plus pot fi folosite de utilizatorii tuturor tipurilor de lentile de contact pentru a reduce uscaciunea si disconfortul cauzat de purtarea acestora.
 

Caracteristicile picăturilor oftalmice Lacrimal Natura Plus:

 

Preparatul are un efect hidratant și calmant. Este destinat persoanelor cu simptome moderate sau severe de sindrom de ochi uscat, conjunctivită și infecții. Bazat pe două substanțe puternic hidratante: hialuronat de sodiu și hipromeloză, leagă și reține moleculele de apă din ochi, oferind o ameliorare de lungă durată a uscăciunii și a lăcrimarilor care apar adesea. Hialuronatul de sodiu este cunoscut organismului uman oriunde este necesară hidratarea (film lacrimal, piele). Hipromeloza este un polimer care creează un strat protector subțire care protejează ochii împotriva efectelor nocive ale factorilor externi și ale radicalilor liberi responsabili de îmbătrânire și multe boli oculare.

În plus, picăturile Lacrimal Natura Plus conțin extracte valoroase de plante:

 • din musetel - cunoscut pentru proprietatile sale calmante si racoritoare; calmează durerea și reduce roșeața mucoasei oculare cauzată de factori externi;
 • din aloe - inhibă creșterea bacteriilor și susține efectul hidratant al substanțelor active;
 • din măceș - împrospătează și revitalizează aspectul;
 • din afine - sporeste efectul protector si reduce oboseala ochilor.

Picăturile Lacrimal Natura Plus nu conțin conservanți și pot fi folosite de persoanele care poartă lentile de contact de orice tip.

 

Pentru cine se adresează picăturile oftalmice Lacrimal Natura Plus?

 

Preparatul aduce ușurare în caz de oboseală, uscăciune, arsură, mâncărime, lăcrimare și înroșire a ochilor. Prin urmare, este dedicat persoanelor care se luptă cu sindromul de ochi uscat, conjunctivită și alte infecții care provoacă simptomele menționate mai sus. Mai mult decât atât, poate fi folosit de toate persoanele care simt nevoia să-și susțină ochii în provocările de zi cu zi – petrecând multe ore în fața unui ecran de computer, într-o cameră cu aer condiționat, expuse la contactul frecvent cu radiațiile solare. Picăturile sunt, de asemenea, un sprijin excelent după operație și în timpul purtării lentilelor de contact, care provoacă uscarea ochilor la mulți oameni.

Picăturile Lacrimal Natura Plus trebuie utilizate în decurs de 3 luni de la deschidere. Folosiți-le de câte ori aveți nevoie - chiar și de mai multe ori pe zi. Aplicați 1-2 picături o dată. Închideți bine flaconul după utilizare. Produsul trebuie utilizat de o singură persoană.

 

Compoziția picăturilor Lacrimal Natura Plus:

 • hialuronat de sodiu 0,2%,
 • hipromeloză 0,2%,
 • extract de apa de aloe,
 • extract de apă de mușețel,
 • extract de apă de afine,
 • extract de apă de trandafiri sălbatici,
 • acid boric,
 • tetraborat de disodiu decahidrat,
 • clorura de sodiu,
 • apa pentru injectare.
 

Vezi alte picături Lacrimal:

Mai multe informatii
BrandAltele
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml359,90 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lacrimal Natura Plus picături pentru ochi 10 ml
Rating-ul dumneavoastra