Live Daily Disposable 30 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

59,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Nick
4.0000
Folosesc zilnic aceste lentile si ma simt excelent! Nu am avut niciodata probleme legate de iritatie, infectii ale ochilor sau reactii alergice create de purtarea continua a acestora.

Lentilele Live Daily Disposable sunt lentile confecționate dintr-un material hidrogel siliconic permeabil la oxigen. Acesta este un produs al renumitului brand Cooper Vision ce oferă un confort vizual și o utilizare facila datorită modului de utilizare zilnica.

 
Hidratarea ochilor pe parcursul zilei - hidratarea este de in proportie de 56%. Conținutul ridicat de apă cu tehnologia AquaGen înseamnă că apa esteprezenta atât în material cât și pe suprafața lentilelor. Sunt o garanție a lentilelor natural umezite pe tot parcursul zilei.
Material hidrogel din silicon - lentilele sunt fabricate din Somofilcon A. Este un material moale, sănătos și sigur pentru ochi. De asemenea, se caracterizează prin permeabilitate ridicată la oxigen, astfel încât utilizatorul să se poată bucura de o claritate perfecta a vederii pe tot parcursul zilei.
Ajustare rapidă in contact cu ochii - materialul flexibil și moale al lentilelor îl face să se adapteze rapid la forma naturală a ochiului. După aplicare, este imperceptibil pe parcursul intregii purtari.
Filtru UV - protecția ochilor este foarte importantă. Lentilele Live au fost echipate cu un filtru UV care protejează împotriva radiațiilor solare, blocând până la 98% din radiațiile UVB și 78% din radiațiile UVA.
Putere corectivă inalta - Live Daily Disposable

 
Putere corectivă inalta - Lentilele de contact Live sunt disponibile in dioptrii inalte. Această lucru ajuta in cazul persoanelor care se confruntă atat cu o vedere încețoșată pe distanțe scurte cat și lungi.
Fără îngrijire suplimentară - Lentilele Live sunt concepute pentru utilizare zilnica. Prin urmare, acestea nu necesită costuri suplimentare asociate cu achiziționarea de solutii de îngrijire. Nu trebuie decât să aplicati lentilele și, după o zi întreagă, seara, să le îndepărtati, iar dimineata sa va aplicati altele noi.
 

Caracteristicile lentilelor Live Daily Disposable

 

Lentilele de contact Live folosesc tehnologia AquaGen. Datorită conținutului ridicat de apă (hidratare de 56%), utilizatorul se poate bucura de o vedere confortabila pe tot parcursul zilei. Apa este prezenta atât la suprafață cât și in materialul lentilelor. Datorită acestui fapt, ochii sunt umeziti în mod natural tot timpul.

Material hidrogel din silicon Somofilcon A cu permeabilitate ridicată la oxigen face ca lentilele sa fie sănătoase și sigure pentru ochi. Un avantaj suplimentar este filtrul UV care protejează împotriva efectelor negative ale radiațiilor solare. Lentilele Live de o zi sunt ușor de aplicat și de indepartat.

 

Pentru cine sunt recomandate lentilele Live Daily Disposable?

 

Lentilele sunt concepute pentru utilizarea de zi cu zi. Modul de utilizare de o zi permite să vă bucurați de confortul lentilelor de contact, fără a fi nevoie să vă preocupați de îngrijirea corespunzătoare. Live sunt concepute pentru persoanele care se confruntă cu probleme de vedere la departare si in apropiere, pentru persoanele care caută soluții convenabile și apreciază confortul materialului moale Somofilcon A, pentru cei care duc un stil de viață activ și care folosesc corecția interschimbabilă cu ochelari și lentile de contact. De asemenea, este o propunere excelenta pentru persoanele nemulțumite de lentilele de contact utilizate până acum (de exemplu, au găsit alte tipuri de lentile incomode).

În cazul lentilelor de zi, utilizatorul poate uita de necesitatea unei îngrijiri speciale. Nu necesită utilizarea de lichide sau recipiente de îngrijire. În fiecare zi se aplica o pereche noua de lentile , care nu este doar convenabil, dar și sigur și igienic. Pachetul conține 30 de bucăți de lentile de unică folosință.

 

Parametrii lentilelor Live Daily Disposable:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Live
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la +6,00 D (la fiecare 0,25 D)
66,00 la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 86 x 10-9
Hidratare 56%
Material Somofilcon A
Tehnologie AquaGen
Filtre UV 98% UVB, 78% UVA
Numar de bucati/cutie 30 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Live Daily Disposable 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Live Daily Disposable de 30 de bucăți?

Lentilele Live Daily Disposable de 30 de bucăți pot fi alese fie individual, pe baza parametrilor produsului, fie cu ajutorul unui optometrist. Sunt disponibile în ambalaje de 30 de bucăți, oferind o aprovizionare convenabilă și de lungă durată. În plus, lentilele includ tehnologia AquaGen, care asigură o hidratare eficientă de 55%, crescând confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele Live Daily Disposable sigure?

Da, lentilele Live Daily Disposable sunt sigure de utilizat, mai ales datorită caracterului lor de unică folosință. Fiecare pereche este nouă și ambalată separat, minimizând riscul de infecții oculare asociate cu reutilizarea lentilelor. În plus, sunt fabricate din materialul Somofilcon A, care este prietenos cu ochii.

Pentru ce defect de vedere sunt lentilele Live Daily Disposable?

Lentilele Live Daily Disposable sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, deoarece includ tipul de corecție sferică.

Cum să aplici lentilele Live Daily Disposable?

Înainte de a aplica lentilele Live Daily Disposable, trebuie să îți speli și să îți usuci bine mâinile. Apoi, scoate lentila din ambalaj și plaseaz-o pe vârful degetului arătător. Ținând pleoapele, plasează cu grijă lentila în centrul ochiului și eliberează pleoapele.

Cum să scoți lentilele Live Daily Disposable?

Pentru a scoate lentilele Live Daily Disposable, se recomandă să îți speli și să îți usuci mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară și folosește degetul mare și arătătorul pentru a strânge ușor lentila, pentru a o scoate. Lentilele de zi cu zi nu necesită curățare sau depozitare.