Loretto FT 1725 C1

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 134,92 Lei -40% Pret standard 224,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 157,41 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
135 mm
14 mm
47 mm
54 mm
145 mm
Loretto FT 1725 C1

Verificati produse similare

Ramele moderne pentru femei de la brandul Loretto FT 1725 C1 sunt alegerea perfectă pentru femeile care apreciază stilul designerilor. Forma lor în formă de „ochi de pisică” adaugă caracter și originalitate, făcându-le un accesoriu ideal pentru orice stilizare. Ochelarii Loretto FT 1725 C1 sunt rame complete realizate din plastic de înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate și confort la purtare. Culoarea lor elegantă, neagră, le conferă un farmec atemporal care subliniază orice tip de fizionomie. Permiteți-vă să vă răsfățați cu ochelarii de lux Loretto FT 1725 C1 și ajustați-vă look-ul în conformitate cu ultimele tendințe. Datorită posibilității de a-i proba online în cameră de probă virtuală, puteți verifica cum arată pe fața dvs. înainte de a-i cumpăra. Ochelarii Loretto FT 1725 C1 sunt disponibili în magazinul online Optilen.ro, unde îi puteți comanda comod și îi puteți încerca în saloanele selectate KODANO. Împreună cu ramele, veți primi și un etui estetic, care va fi un loc de depozitare ideal pentru noii dvs. ochelari în călătorii sau în uzul zilnic.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
BrandLoretto
Forma cadruluiochi de pisica
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameiauriu, negru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]135,00
Latimea lentilei [mm]54,00
Inaltimea cadrului [mm]47,00
Latimea podului [mm]14,00
Latimea cadrului [mm]145,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loretto FT 1725 C1
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Loretto FT 1725 C1 potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Loretto FT 1725 C1 au o formă de ochi de pisică, care se potrivește perfect diferitelor forme de fețe. Tipul lor complet și materialele din plastic îi fac ușori și confortabili. Mărimea ochelarilor poate fi aleasă pe baza parametrilor produsului în magazinul online Optilen.ro sau cu ajutorul unui optometrist din magazinele KODANO.

Pentru cine sunt ochelarii Loretto FT 1725 C1?

Ochelarii Loretto FT 1725 C1 sunt dedicați femeilor care apreciază designul la modă și calitatea înaltă. Forma și culoarea neagră a ramei îi fac ideali pentru diverse stilizări.

Oferă ochelarii Loretto FT 1725 C1 o corecție a vederii?

Ochelarii Loretto FT 1725 C1 sunt ochelari corectivi, ceea ce înseamnă că pot îmbunătăți vederea persoanelor cu probleme de vedere. Pot fi folosiți și ca ochelari de calculator, cu condiția să alegeți lentilele cu acoperire BlueBlocker, care blochează lumina albastră nocivă.

Cum să curățați ochelarii Loretto FT 1725 C1?

Pentru curățarea ochelarilor Loretto FT 1725 C1 puteți folosi produse speciale pentru curățarea ochelarilor și o cârpă moale. Trebuie evitate produsele care conțin alcool, deoarece acestea pot deteriora suprafața ochelarilor. Acestea pot fi achiziționate de la magazinul online Optilen.ro și pot fi încercate în anumite magazine KODANO. Împreună cu ochelarii veți primi și un etui practic, care îi protejează împotriva zgârieturilor și deteriorărilor.