Loretto FT 1725 C3

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 134,92 Lei -40% Pret standard 224,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 157,41 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
140 mm
14 mm
45 mm
53 mm
145 mm
Loretto FT 1725 C3

Verificati produse similare

Loretto FT 1725 C3 sunt ochelari moderni de la brandul Loretto, dedicați clienților exigenti. Designul lor elegant în formă ovală îi face un accesoriu perfect pentru orice ținută. Realizați din plastic de înaltă calitate, aceștia oferă rezistență și confort în purtare. Acești rame de ochelari de damă de la Loretto sunt sinonimul luxului și stilului. Datorită ramelor aurii, Loretto FT 1725 C3 vor adăuga farmec și eleganță fiecărei fețe. Aceste rame de ochelari de marcă subliniază stilul individual. Ochelarii Loretto FT 1725 C3 nu oferă doar un aspect modern, ci și o calitate excepțională a vederii. Îi poți încerca online în camera de probă virtuală și apoi îi poți achiziționa de pe site-ul de internet Optilen.ro sau din magazinele KODANO. Loretto FT 1725 C3 sunt ochelari corectivi ideali pentru femeile care apreciază un design rafinat și o calitate excelentă. Datorită lor, selectarea ochelarilor devine o plăcere, iar potrivirea cu nevoile și preferințele devine mai ușoară. De asemenea, merită menționat că aceste rame de ochelari de damă moderne pot fi echipate cu lentile BlueBlocker, ceea ce îi face ochelari ideali pentru utilizarea la calculator sau pentru șoferi. La ochelarii Loretto FT 1725 C3 este inclusă o husă elegantă, care asigură protecție și depozitare practică. Nu ezitați - alegeți un accent modă și lux pentru garderoba dumneavoastră!
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
BrandLoretto
Forma cadruluioval
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameibleumarin, auriu
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]53,00
Inaltimea cadrului [mm]45,00
Latimea podului [mm]14,00
Latimea cadrului [mm]145,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loretto FT 1725 C3
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii de soare Loretto FT 1725 C3 în funcție de forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii de soare Loretto FT 1725 C3 au o formă ovală și rame întregi, ceea ce îi face potriviți pentru majoritatea formelor feței. Mărimea standard a ramelor este alegerea perfectă pentru persoane conform măsurilor convenționale ale ochelarilor.

Pentru cine sunt ochelarii de soare Loretto FT 1725 C3?

Ochelarii de soare Loretto FT 1725 C3 sunt dedicati femeilor. Datorită design-ului lor stilat, se potrivesc perfect ca accesoriu la ținutele de vară.

Ochelarii de soare Loretto FT 1725 C3 îmbunătățesc vederea?

Ochelarii de soare Loretto FT 1725 C3 sunt ochelari corectori, ceea ce înseamnă că pot îmbunătăți vederea persoanelor cu probleme de vedere. De asemenea, este posibil să se aleagă lentile cu acoperire BlueBlocker, care blochează lumina albastră nocivă, astfel încât pot fi folosiți ca ochelari de calculator sau pentru conducătorii auto care conduc noaptea.

Cum se curăță ochelarii Loretto FT 1725 C3?

Ochelarii Loretto FT 1725 C3 sunt fabricați din plastic rezistent, ceea ce ușurează întreținerea lor. Pentru curățare, se pot folosi șervețele speciale pentru ochelari. O curățare atentă va asigura o calitate și claritate lungă a lentilelor. Ochelarii de soare Loretto FT 1725 C3 sunt disponibili pe site-ul de internet Optilen.ro și pot fi probați în anumite magazine KODANO. În plus, în setul cu ochelarii se află un toc practic. Important: - Nu adăugați niciun intro sau outro. Avem nevoie doar de descriere. - Traducerea trebuie să fie cât mai naturală - ca și cum textul ar fi fost scris inițial în limba română.