Loretto GLT 9040 C4

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 157,41 Lei -30% Pret standard 224,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 224,87 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
140 mm
16 mm
47 mm
55 mm
132 mm

Verificati produse similare

Ochelarii de soare moderni Loretto GLT 9040 C4 sunt alegerea perfectă pentru cei care caută rame elegante unisex. Brandul Loretto este cunoscut pentru produsele sale de lux, iar acești ochelari nu fac excepție. Design-ul lor rotund le conferă un aspect modern și la modă, care cu siguranță va atrage atenția. Ochelarii Loretto GLT 9040 C4 sunt rame întregi fabricate din metal de înaltă calitate într-o nuanță de gri. Acești ochelari eleganți vor completa perfect orice ținută. Acești ochelari unisex de la Loretto nu sunt doar un accesoriu la modă, ci și extrem de funcționali. Pot fi folosiți ca ochelari de corecție, precum și ca ochelari de calculator, dacă le sunt adăugate lentilele cu stratul BlueBlocker pentru protecția ochilor împotriva luminii albastre nocive. Ochelarii Loretto GLT 9040 C4 fac parte din categoria 'Ochelari de corecție', motiv pentru care pot fi o alegere ideală pentru șoferi, mai ales noaptea. Datorită lentilelor cu stratul BlueBlocker, aceștia oferă o conducere confortabilă pe timp de noapte, îmbunătățind contrastul și reducând reflexiile. Aceste rame unisex de marcă sunt disponibile pe site-ul de comerț electronic Optilen.ro, unde puteți folosi și proba virtuală pentru a găsi ochelarii Loretto GLT 9040 C4 perfecti. În plus, ochelarii pot fi încercati în magazinele selectate KODANO, pentru a vă asigura că se potrivesc perfect faței. Împreună cu ochelarii, primiți și un etui elegant, care oferă protecție și depozitare confortabilă pentru ochelarii Loretto GLT 9040 C4.
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de soare
MarcaLoretto
Forma cadruluirotund
Tipplin
Materialmetal
Culoarea rameigrafit, argintiu
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]55,00
Inaltimea cadrului [mm]47,00
Latimea podului [mm]16,00
Latimea cadrului [mm]132,00
Tip de lentileuni color
polarizatiDa
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loretto GLT 9040 C4
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Loretto GLT 9040 C4 potriviți pentru forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Loretto GLT 9040 C4 au o formă rotundă, care se potrivește diferitelor tipuri de fețe. Mărimea lor se potrivește perfect pentru persoanele care caută ochelari completi ce oferă confort în timpul purtării.

Pentru cine sunt ochelarii Loretto GLT 9040 C4?

Ochelarii Loretto GLT 9040 C4 sunt dedicați atât femeilor, cât și persoanelor interesate de un stil unisex. Datorită designului lor universal, pot fi purtați de către multe persoane.

Oferă ochelarii Loretto GLT 9040 C4 îmbunătățirea vederii?

Ochelarii Loretto GLT 9040 C4 sunt ochelari corectivi care ajută la îmbunătățirea vederii. În caz de nevoie, pot fi alese lentile corective potrivite în magazinele KODANO.

Cum se curăță ochelarii Loretto GLT 9040 C4?

Se recomandă utilizarea de produse speciale pentru curățarea lentilelor pentru curățarea ochelarilor Loretto GLT 9040 C4. Acestea pot fi achiziționate împreună cu ochelarii din magazinul online Optilen.ro.

Ochelarii Loretto GLT 9040 C4 au rame metalice în culoarea grafit, care le conferă eleganță și un aspect modern. Datorită materialelor de înaltă calitate, sunt durabili și rezistenți la deteriorări.

Împreună cu ochelarii Loretto GLT 9040 C4 se află un etui practic, care permite depozitarea în siguranță a ochelarilor și protejarea acestora împotriva zgârieturilor și deteriorărilor.