Loretto GLT 9125 C2

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 157,41 Lei -30% Pret standard 224,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 157,41 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
18 mm
49 mm
55 mm
140 mm

Verificati produse similare

Ochelarii moderni Loretto GLT 9125 C2 sunt alegerea perfectă pentru femeile care caută rame elegante. Brandul Loretto este cunoscut pentru design-urile sale de lux, iar aceste rame în formă de 'ochi de pisică' reprezintă un exemplu perfect al ultimelor tendințe în modă ochelarilor. Acești ochelari completi pentru femei Loretto in culoarea neagră sunt realizati din metal de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitate și confort. Ideal pentru persoanele care apreciază un stil elegant și exclusivist. Ochelarii Loretto GLT 9125 C2 nu sunt doar un accesoriu la modă, ci și o modalitate de corecție a vederii. Aceștia pot deveni un instrument esențial pentru persoanele care petrec mult timp în fața calculatorului, atâta timp cât aleg lentilele cu acoperire BlueBlocker, care blochează lumina albastră nocivă. Aceste rame de ochelari de damă de marcă sunt disponibile pe magazinul online Optilen.ro și pot fi încercate în selectatele magazine KODANO. Alegeți calitatea și stilul brandului Loretto! Împreună cu ochelarii, veți primi și un etui elegant, care vă va permite să îi depozitați în condiții de siguranță pe ochelarii dvs. Loretto GLT 9125 C2.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
MarcaLoretto
Forma cadruluiochi de pisica
Tipplin
Materialmetal
Culoarea rameigrafit, negru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]55,00
Inaltimea cadrului [mm]49,00
Latimea podului [mm]18,00
Latimea cadrului [mm]140,00
Tip de lentileuni color
polarizatiDa
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loretto GLT 9125 C2
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Loretto GLT 9125 C2 în funcție de forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Loretto GLT 9125 C2 au o formă de ochi de pisică, care se potrivește perfect pentru multe tipuri de fețe. Materialul lor complet din metal garantează soliditatea și confortul purtării. Mărimea acestor ochelari este standard, ceea ce îi face potriviți pentru majoritatea persoanelor.

Pentru cine sunt ochelarii Loretto GLT 9125 C2?

Acești ochelari eleganți în formă de ochi de pisică sunt dedicați femeilor care apreciază aspectul modern și calitatea ridicată. Se vor potrivi perfect ca accesoriu la o varietate de outfituri, conferindu-le un caracter unic.

Oferă ochelarii Loretto GLT 9125 C2 îmbunătățirea vederii?

Ochelarii Loretto GLT 9125 C2 sunt ochelari corectivi, care vor ajuta la îmbunătățirea vederii persoanelor cu probleme de vedere. Prin adaptarea lentilelor corespunzătoare, aceștia vor fi un instrument eficient în corectarea problemelor de vedere.

Acești ochelari pot fi, de asemenea, folosiți ca ochelari pentru calculator, dacă li se adaugă lentile cu acoperire BlueBlocker, blocând lumina albastră nocivă.

De asemenea, acești ochelari pot fi dedicați șoferilor, dacă sunt echipați cu lentile cu acoperire BlueBlocker, care permit o conducere în siguranță noaptea.

Cum să cureți ochelarii Loretto GLT 9125 C2?

Pentru îngrijirea zilnică a ochelarilor Loretto GLT 9125 C2, este recomandat să folosiți șervețele speciale destinate curățării ochelarilor. De asemenea, puteți șterge ușor ochelarii cu un șervețel umed. Este important să evitați utilizarea substanțelor de curățare abrazive, pentru a nu deteriora suprafața lentilelor.

Acești ochelari pot fi achiziționați de pe magazinul online Optilen.ro, sau puteți să îi încercați în anumite magazine KODANO.

În pachetul cu ochelarii Loretto GLT 9125 C2 veți găsi un toc, care va permite depozitarea și transportul în siguranță al ochelarilor.