Loretto MF7738 C2

Disponibilitate:

pana la 13 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 203,06 Lei -70% Pret standard 676,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 203,06 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
142 mm
17 mm
48 mm
55 mm
135 mm

100% Garanție de returnare a banilor 
Ochelarii nu corespund așteptărilor dvs? Nu vă faceți griji! Garanția noastră acoperă posibilitatea de a returna ramele și lentilele prescrise până la 30 de zile

Verificati produse similare

Ochelarii de soare moderni Loretto MF7738 C2 sunt o alegere excelentă pentru femeile care caută rame elegante. Brandul Loretto este cunoscut pentru produsele sale de lux și moderne, iar acești ochelari de corecție pentru femei nu fac excepție. Forma lor personalizată și finisajul complet îi vor face un accesoriu perfect pentru ținutele zilnice. Aceste rame metalice bej de la Loretto se remarcă prin calitatea lor înaltă, asigurând durabilitate și confort la purtare. Ochelarii Loretto MF7738 C2 nu sunt doar o alegere la modă, ci și practică, garantând îmbunătățirea vederii și confortul la purtare. Acești ochelari de corecție pentru femei de la Loretto pot fi, de asemenea, ideali pentru utilizarea la locul de muncă la computer, cu condiția să alegeți lentilele BlueBlocker corespunzătoare. Astfel, vă protejați ochii de lumina dăunătoare albastră emisă de ecranele electronice. Ochelarii Loretto MF7738 C2 sunt, de asemenea, o alegere excelentă ca ochelari pentru șoferi - lentilele BlueBlocker potrivite permit conducerea pe timp de noapte, îmbunătățind vizibilitatea și reducând reflecțiile luminilor mașinilor. Disponibili pe magazinul online Optilen.ro, aceste rame moderne pentru femei de la Loretto reprezintă o alegere pentru femeile care apreciază nu doar stilul, ci și calitatea. De asemenea, le puteți încerca online în proba virtuală, pentru a vedea cum vor arăta pe fața dvs. Împreună cu ochelarii veți primi și un etui elegant, care vă va permite să îi păstrați în condiții de siguranță. Îngrijește-ți vederea și stilul cu ramele de ochelari de marcă Loretto MF7738 C2!
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de vedere
MarcaLoretto
Forma cadruluinon standard
Tipplin
Materialmetal
Culoarea rameibej, auriu, purpuriu
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]142,00
Latimea lentilei [mm]55,00
Inaltimea cadrului [mm]48,00
Latimea podului [mm]17,00
Latimea cadrului [mm]135,00
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 13 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loretto MF7738 C2
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Loretto MF7738 C2 potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Loretto MF7738 C2 se disting prin forma lor neobișnuită, care se potrivește perfect cu diferite forme de față. Ramele întregi din metal le conferă stabilitate și eleganță. Mărimea acestor ochelari va fi potrivită pentru majoritatea dimensiunilor feței, permițându-vă să-i adaptați nevoilor individuale.

Pentru cine sunt ochelarii Loretto MF7738 C2?

Ochelarii Loretto MF7738 C2 sunt dedicați femeilor care caută ochelari eleganți și de designer. Ramele lor bej adaugă subtilitate și fac ca ochelarii să se potrivească atât în ​​stiluri casual, cât și elegante.

Ochelarii Loretto MF7738 C2 îmbunătățesc vederea?

Ochelarii Loretto MF7738 C2 sunt ochelari corectivi, ceea ce înseamnă că oferă corectarea vederii pentru persoanele cu probleme de vedere. Cu ajutorul lor, puteți vedea perfect atât la distanțe apropiate, cât și la distanțe îndepărtate. Ochelarii Loretto MF7738 C2 pot fi folosiți și ca ochelari pentru calculator sau pentru șoferi, cu condiția să fie alese lentilele potrivite cu acoperirea BlueBlocker, care blochează lumina albastră dăunătoare.

Cum să curățați ochelarii Loretto MF7738 C2?

Pentru curățarea ochelarilor Loretto MF7738 C2 se recomandă utilizarea unor soluții speciale pentru curățarea lentilelor și a șervețelelor moi. Trebuie evitate soluțiile care conțin alcool pentru a nu deteriora acoperirile și ramele. Îngrijindu-vă de ochelari conform instrucțiunilor producătorului, vă puteți bucura de ei pentru o perioadă lungă de timp. Ochelarii Loretto MF7738 C2 pot fi achiziționați de pe site-ul web Optilen.ro și încercați în magazinele selectate KODANO. Împreună cu ei, veți primi un etui practic, care asigură o depozitare și transport sigur.