Miru 1day 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

136,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Ioana
5.0000
Usor de manevrat si foarte comode
Catalina
5.0000
Am incercat pentru prima data aceste lentile asferice, zilnice, si am observat o imbunatatire a vederii. Le utilizez alternativ cu ochelarii de vedere.

Miru 1 Day este o lentila de contact de zi cu zi marca Menicon.

 
Capacitatea de reținere a apei - lentilele se caracterizează printr-o hidratare perfectă, care durează chiar și câteva ore din momentul aplicării. Acest lucru se datorează capacității lor de a reține apa în sine.
Material Hioxifilcon A - pentru producerea lentilelor, creatorii au folosit un material silicon-hidrogel ultramodern, foarte hidratat, datorită căruia confortul utilizării lentilelor de contact a fost crescut semnificativ.
Design îmbunătățit - Miru 1Day
Design îmbunătățit - designul unic al lentilelor a contribuit la reducerea frecării pe linia pleoapei-lentile, datorită căreia riscul de iritare și problema de a sesiza lentilele pe ochi au fost eliminate.
Blister cu lichid biocompatibil - fiecare lentilă este plasată într-un pachet de aluminiu foarte subțire umplut cu lichid biocompatibil de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, lentilele, chiar dacă nu sunt folosite, își păstrează proprietățile valoroase pentru o perioadă foarte lungă de timp.
30 de bucăți într-un pachet - exact la timp pentru a încerca un anumit tip de lentile sau pentru a le combina cu un al doilea pachet de aceeași dimensiune, dar cu putere diferită și pentru a crea un set care este pe deplin adaptat defectului tău de vedere.
Mod de o zi - lentilele sunt concepute pentru o utilizare de o zi, ceea ce înseamnă că în fiecare dimineață o pereche nouă și proaspătă vă așteaptă să o utilizați. Este o opțiune excelentă pentru persoanele care apreciază o igienă sporită și duc un stil de viață dinamic.
 

Caracteristicile lentilelor Miru 1 - Day:

 

Miru 1 - Day este un produs unic si revolutionar, care dispune de un ambalaj a lentilei, măsurând doar 0,8 mm în înălțime. Miru 1 - Day sunt ultra subtiri si sunt realizate dintr-un material de lentile care mentine un echilibru de umiditate natural pentru ochi. Ele sunt, de asemenea, fabricate cu sisteme optice asferice, ceea ce face viziunea mai clară și oferă un contrast îmbunătățit al percepției.

 

Folosire:

 

Aceste lentile de contact pot fi purtate doar pentru o singură zi. Ele trebuie să fie îndepărtate și eliminate la sfârșitul zilei, înlocuită cu o pereche proaspăta în ziua următoare. Pentru a menține ochii sănătoși este important să urmați recomandările opticianului dumneavoastră în ceea ce privește manipularea și cât timp ar trebui să purtati lentilele de contact. Adesea, manipularea neglijentă a lentilelor sau folosirea lor pentru prea mult timp poate cauza mai multe probleme, infectii oculare.

Mai multe informatii
ProducatorMenicon Co. Ltd.
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Miru 1day 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra