Lentile și soluții Menicon Co. Ltd.

Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina

Lentile de contact și soluții pentru îngrijire Menicon Co. Ltd.

Achiziționarea lentilelor de contact nu este totul. Accesoriile adecvate sunt de asemenea importante, cum ar fi fluidele de îngrijire și carcasele pentru lentile. Alegerea este mare, așa că merită să consultați în prealabil un specialist.

Descrierea companiei Menicon Co. Ltd.

Lentilele și fluidele Menicon Co. Ltd. sunt produse moderne, de înaltă calitate, care vor satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Menicon este o companie japoneză care funcționează din 1951 și este acum cunoscută în aproape 80 de țări. Scopul principal al misiunii Menicon Co. Ltd. este de a crea lentile de contact sigure pentru utilizator și, prin urmare, fabricate având în vedere sănătatea ochilor proprietarilor de lentile. Compania nu numai că produce lentile, ci și le proiectează. Un fapt interesant este că această companie japoneză a fost cea care a brevetat și folosit pentru prima dată monomerul de silicon în lentile.

Avantajele lentilelor de contact Menicon Co. Ltd.

În prezent, lentilele Miru sunt disponibile atât în versiunea zilnică, cât și în versiunea lunară. Lentilele Miru 1day sunt produse de unică folosință. Acestea sunt lentile silicon-hidrogel care folosesc material Hioxifilcon A cu un grad ridicat de hidratare (57%). În plus, lentilele rețin apa perfect, astfel încât garantează un confort ridicat la purtare pe tot parcursul zilei, fără senzația de ochi uscați sau iritați. Lentilele Miru 1day se caracterizează și printr-un design unic de margine (CENTRAFORM), care reduce frecarea dintre lentilă și pleoapă. Vor fi potrivite, de exemplu, pentru iubitorii unui stil de viață activ.

Miru 1month sunt lentile lunare silicon-hidrogel, realizate din material Asmofilcon A cu permeabilitate ridicată la oxigen și tehnologie MeniSilk™, care asigură fluxul eficient de oxigen prin lentilă. Lentilele de contact Miru 1month sunt foarte fine, deoarece folosesc un strat inovator. Aceste lentile garantează o acuitate vizuală excelentă și sunt rezistente la depozitele bacteriene.

Avantajele fluidelor de îngrijire Menicon Co. Ltd.

Lichidele de îngrijire includ soluția populară SOLO-Care AQUA. Se distinge printr-o formulă inovatoare bazată pe o combinație de provitamina B5 și sorbitol, care împreună hidratează perfect cristalinul. Lichidul poate fi folosit pentru îngrijirea zilnică a lentilelor, chiar și pentru doar 5 minute. De asemenea, puteți păstra lentilele nefolosite în lichid timp de până la 30 de zile. Produsul este disponibil în pachete de diferite capacități, de ex. 90 și 360 ml.

Produse marca Menicon Co. Ltd.

Lentilele de contact și soluțiile de îngrijire de la Menicon Co. Ltd. oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create pe baza celor mai noi soluții tehnologice.