Miru 1month 6 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

136,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Aurora
5.0000
Am avut si eu curiozitatea sa testez lentilele Miru cu purtare lunara, la recomandarea medicului meu oftalmolog. Ce mi-a placut la Optilen este ca prin programul de fidelizare a clientilor, platesti foarte putin comparativ cu preturile competitorilor! Ati vazut si dvs diferentele?
Gazduire
5.0000
Le-am incercat recent, sunt lentile cu utilizare lunara. Ma bucur ca ochii sunt hidratati, nu mai simt acea uscaciune. Super reducere ca sunt client fidel.

Miru 1 Month sunt lentile de contact din silicon hidrogel, moi, realizate cu tehnologii duale speciale, MeniSilk & Nanaglos, care asigura un confort optim si o toleranta pentru o uzura de o luna.

 
Hidratare suplimentară - pentru a face lentilele și mai confortabile în utilizarea de zi cu zi, creatorii le-au îmbogățit cu un element suplimentar de hidratare.
Coeficient de permeabilitate ridicat - se aplică în primul rând oxigenului și datorită acestuia lentilele oferă o garanție și mai mare a sănătății ochilor. Ele oferă corneei acces constant la aer.
Acoperire Nanogloss - Miru 1Month
Acoperire Nanogloss - o suprafață moale, subțire și netedă a lentilelor contribuie la creșterea rezistenței acestora la acumularea de depuneri, precum și la îmbunătățirea calității vederii. În plus, datorită acesteia, lentilele de contact sunt aproape imperceptibile pentru ochi.
Acuitate vizuală ridicată - utilizarea lentilelor vă permite să vă luați rămas bun de la imaginile neclare și deformate odată pentru totdeauna. Lentilele de contact garantează o acuitate vizuală ridicată și sunt adaptate atât nevoilor miopilor, cât și ale persoanelor cu probleme de vedere la distanta.
Înlocuire lunară - puteți folosi o pereche de lentile timp de până la 30 de zile. Cu toate acestea, acesta este un tip de utilizare planificat și necesită îngrijire regulată, de seară, folosind o soluție specială pentru lentile.
Pachetul mare - conține doar șase bucăți de lentile, dar este suficient pentru trei luni de utilizare regulată. O modalitate excelentă de a economisi timp și bani.
 

Caracteristicile lentilelor Miru 1 Month:

 

Material Miru 1 Month sunt fabricate dintr -un material siliconic hidrogel numit Asmofilcon A, care are un nivel excelent de transferabilitate oxigen (Dk / t 161). Marginile extrem de subtiri ale lentilei ofera confort si reduce iritatia pe tot parcursul zilei, chiar si pentru noii utilizatori de lentile de contact.

Tehnologia MeniSilk & Nanoglos - Moleculele MeniSilk leaga apa in timpul procesului de polimerizare, si creste capacitatea lor de umiditate. Tehnologia Nanogloss ofera o suprafata super - neteda si creste rezistenta impotriva depunerilor de lipide si bacterii. Impreuna, aceste tehnologii ofera un confort mai mare pentru purtator.

 

Parametrii lentilelor Miru 1 Month:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Miru
Producător Menicon Co. Ltd.
Puterea sferică -13,00 la -8,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,50 D (în pași de 0,25 D)
+0,50 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,3; 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 161 x 10-9
Hidratare 40%
Material Asmofilcon A
Tehnologie MenSilk™
Numar de bucati/cutie 6 buc
Mai multe informatii
ProducatorMenicon Co. Ltd.
MarcaPozostałe
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Miru 1month 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra