Moretti GL9019 C1

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 102,04 Lei -30% Pret standard 145,77 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 145,77 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
16 mm
50 mm
60 mm
140 mm
Moretti GL9019 C1

Verificati produse similare

Moretti GL9019 C1 sunt ochelari moderni ai brandului Moretti, care cu siguranță vor atrage atenția iubitorilor de accesorii elegante. Forma lor 'Aviator' le conferă un caracter modern și luxos, potrivindu-se atât pentru stilizările bărbaților, cât și pentru cele ale femeilor. Ochelarii aceștia sunt plini, confecționați din plastic de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitate și confort la purtare. Nuanța clasică de negru a ramei îi face să fie un complement perfect pentru multe ținute. Datorită posibilității de corectare a vederii, acești ochelari de soare unisex Moretti GL9019 C1 nu sunt doar un accesoriu la modă, ci și o ramă funcțională Moretti. Pentru persoanele care petrec mult timp în fața calculatorului, aceștia pot fi o alegere excelentă - totuși, este important să aveți grijă de lentilele potrivite cu stratul BlueBlocker. În plus, pentru șoferii care conduc noaptea, lentilele cu acest strat pot crește confortul în timpul condusului pe timp de noapte. Vă încurajăm să achiziționați ochelarii Moretti GL9019 C1 de la magazinul online Optilen.ro, unde veți găsi o gamă largă de rame de ochelari de marcă. Dacă doriți să îi încercați personal, vizitați unul dintre magazinele KODANO. Împreună cu ochelarii, veți primi și un toc practic care îi protejează de deteriorări și zgârieturi. Astfel, veți putea să vă depozitați și să vă luați în siguranță ochelarii Moretti preferați oriunde aveți nevoie de ei.
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de soare
MarcaMoretti
Forma cadruluiaviator
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameigrafit, argintiu, negru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]60,00
Inaltimea cadrului [mm]50,00
Latimea podului [mm]16,00
Latimea cadrului [mm]140,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Moretti GL9019 C1
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Moretti GL9019 C1 potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Moretti GL9019 C1 sunt ochelari în formă de Aviator, care se potrivesc majorității formelor feței. Mărimea lor universală îi face potriviți pentru majoritatea oamenilor.

Pentru cine sunt ochelarii Moretti GL9019 C1?

Ochelarii Moretti GL9019 C1 sunt destinati în principal femeilor, însă datorită caracterului lor unisex pot fi purtați și de către bărbați.

Ochelarii Moretti GL9019 C1 îmbunătățesc vederea?

Ochelarii Moretti GL9019 C1 sunt ochelari de corecție care ajută la îmbunătățirea vederii în cazul problemelor de vedere. Cu ajutorul lor, vei putea bucura de o vedere clară și de confort în utilizare.

Cum să cureți ochelarii Moretti GL9019 C1?

Pentru curățarea ochelarilor Moretti GL9019 C1 recomandăm să folosești produse speciale destinate acestui scop și o cârpă moale. Curățarea atentă va ajuta la menținerea ochelarilor într-o stare perfectă.

Ochelarii Moretti GL9019 C1 pot fi achiziționați din magazinul online Optilen.ro și pot fi încercati în saloanele selectate KODANO.

În setul cu ochelarii Moretti GL9019 C1 vei găsi o husă practică care permite depozitarea și transportul în siguranță al ochelarilor.