Olivier X 4238 C1

Disponibilitate:

pana la 13 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 270,86 Lei -70% Pret standard 902,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 270,86 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
140 mm
19 mm
37 mm
55 mm
140 mm

Olivier X 4238 C1

100% Garanție de returnare a banilor 
Ochelarii nu corespund așteptărilor dvs? Nu vă faceți griji! Garanția noastră acoperă posibilitatea de a returna ramele și lentilele prescrise până la 30 de zile

Verificati produse similare

Ochelarii eleganți Olivier X 4238 C1 sunt alegerea perfectă pentru bărbații în căutarea unor rame elegante și de înaltă calitate. Brandul Olivier X este renumit pentru accesoriile sale de lux, iar acești ochelari nu fac excepție. Forma lor dreptunghiulară face ca aceștia să se potrivească diferitelor forme ale feței, adăugând caracter și eleganță. Fabricați din metale de înaltă calitate, asigură durabilitate și confort la purtare, fiind totodată o expresie a bunului gust. Aceste rame de ochelari masculine Olivier X 4238 C1 vor sublinia perfect stilul individual, atât la locul de muncă, cât și la întâlnirile sociale. Datorită lor, alegerea ochelarilor va deveni o adevărată plăcere. Ochelarii corectivi ai brandului Olivier X reprezintă nu doar modă și stil, ci și funcționalitate. Datorită lor, fiecare bărbat se poate bucura de o vedere clară și de confort pe tot parcursul zilei. Posibilitatea de a încerca ochelarii online într-o cameră de probă virtuală facilitează și mai mult alegerea și potrivirea modelului perfect. Ochelarii Olivier X 4238 C1 sunt disponibili în magazinul Optilen.ro, unde pot fi achiziționați și încercați în saloanele alese KODANO. Împreună cu ochelarii se află și un etui practic, pentru a le asigura siguranța și depozitarea convenabilă în afara purtării. Alege ramele de ochelari de marcă, alege Olivier X.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru el
Tipul de produsOchelari de vedere
MarcaOlivier X
Forma cadruluiregular
Tipsemirama
Materialmetal
Culoarea rameinegru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]55,00
Inaltimea cadrului [mm]37,00
Latimea podului [mm]19,00
Latimea cadrului [mm]140,00
Diagonala lentilei [mm]59,00
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 13 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Olivier X 4238 C1
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Olivier X 4238 C1 potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Olivier X 4238 C1 au o formă rectangulară a ramelor, care se potrivește perfect diferitelor forme ale feței. Datorită formei lor universale, aceștia vor fi potriviți pentru majoritatea persoanelor. Mărimea lor este standard și ar trebui să se potrivească majorității adulților.

Pentru cine sunt ochelarii Olivier X 4238 C1?

Ochelarii Olivier X 4238 C1 sunt dedicați atât femeilor, cât și bărbaților. Datorită designului lor minimalist, aceștia sunt potriviți atât pentru ziua de zi, cât și pentru ocazii speciale, completând perfect stilul fiecărei persoane.

Oferă ochelarii Olivier X 4238 C1 îmbunătățiri pentru vedere?

Ochelarii Olivier X 4238 C1 sunt ochelari de corecție, ceea ce înseamnă că au fost proiectați pentru corectarea vederii. Aceștia pot fi ajustați la nevoile individuale ale fiecărei persoane, după o vizită prealabilă la un optometrist din magazinele KODANO.

Cum se curăță ochelarii Olivier X 4238 C1?

Pentru curățarea ochelarilor Olivier X 4238 C1 se recomandă utilizarea unor șervețele speciale din microfibră și a unor soluții delicate pentru curățarea lentilelor. Este important să se evite folosirea șervețelelor de hârtie, care ar putea zgâria lentilele.