Olivier X A21358 C4

Disponibilitate:

pana la 11 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 270,86 Lei -70% Pret standard 902,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 270,86 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
17 mm
47 mm
53 mm
141 mm

100% Garanție de returnare a banilor 
Ochelarii nu corespund așteptărilor dvs? Nu vă faceți griji! Garanția noastră acoperă posibilitatea de a returna ramele și lentilele prescrise până la 30 de zile

Verificati produse similare

Ochelarii moderni Olivier X A21358 C4 sunt o propunere dedicată femeilor care apreciază designul elegant și calitatea înaltă. Brandul Olivier X este cunoscut pentru ramele de lux, iar acest model în formă ovală reprezintă o combinație perfectă între eleganță și modernitate. Ramele pline din plastic gri conferă ochelarilor caracter și îi fac o completare excelentă a ținutelor de zi cu zi. Ochelarii Olivier X A21358 C4 nu sunt doar un accesoriu la modă, ci și ochelari de corecție funcționali, dedicați femeilor. Cu ajutorul lor, nu doar îți vei evidenția stilul, ci vei îmbunătăți și acuitatea vizuală. Ramele de marcă pot fi adaptate nevoilor tale individuale de vedere, oferindu-ți confort și claritate. Dacă îți place să cumperi ochelari online, cu siguranță merită să folosești probarea virtuală și să probezi ochelarii Olivier X A21358 C4 online - este o opțiune excelentă pentru a găsi ochelarii ideali fără a ieși din casă. De asemenea, merită să știi că ochelarii Olivier X sunt disponibili pe site-ul de comerț electronic Optilen.ro și în anumite magazine KODANO. În plus, acești ochelari plini pot fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru cei care lucrează la calculator, atâta timp cât optezi pentru lentilele cu acoperire BlueBlocker, care protejează ochii de lumină albastră dăunătoare emisă de ecrane. În plus, dacă ești șofer, poți alege lentile cu aceeași acoperire, care nu doar îmbunătățesc confortul vizual în timpul condusului, dar protejează și împotriva luminii solare în afară de cea albastră. Toate aceste avantaje fac ca ochelarii Olivier X A21358 C4 să nu fie doar un accesoriu la modă, ci și ochelari de corecție funcționali și confortabili, adaptate nevoilor tale. Un bonus suplimentar este husa inclusă, care va asigura o depozitare sigură și protecția ochelarilor în călătorii sau la depozitare.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de vedere
MarcaOlivier X
Forma cadruluioval
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameitransparent, gri
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]53,00
Inaltimea cadrului [mm]47,00
Latimea podului [mm]17,00
Latimea cadrului [mm]141,00
Diagonala lentilei [mm]53,00
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 11 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Olivier X A21358 C4
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegeți ochelarii Olivier X A21358 C4 în funcție de forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Olivier X A21358 C4 au o formă ovală, care se potrivește perfect diferitelor tipuri de fețe. Ramele lor complete din plastic oferă stabilitate și confort la purtare. Recomandăm consultarea unui optometrist în magazinele KODANO pentru a alege corect mărimea ochelarilor.

Pentru cine sunt ochelarii Olivier X A21358 C4?

Ochelarii Olivier X A21358 C4 sunt dedicați femeilor. Designul lor elegant și ramele gri îi vor face un accesoriu perfect pentru multe ținute, atât casual, cât și mai formale.

Ochelarii Olivier X A21358 C4 îmbunătățesc vederea?

Ochelarii Olivier X A21358 C4 sunt ochelari corectivi, care ajută la îmbunătățirea vederii. Lentilele dedicate permit corectarea defectelor de vedere, contribuind la o mai bună acuitate vizuală.

Cum să curățați ochelarii Olivier X A21358 C4?

Pentru curățarea ochelarilor Olivier X A21358 C4, recomandăm utilizarea unor lavete speciale pentru ochelari și a unor soluții de curățare delicate. Evitați utilizarea substanțelor puternic alcoolice, deoarece acestea pot deteriora suprafața lentilelor. Nu uitați să curățați regulat ochelarii pentru a le menține curați și pentru o claritate maximă a vederii.

Ochelarii pot fi achiziționați de pe magazinul online Optilen.ro și pot fi încercați în anumite saloane KODANO selectate.

În setul with ochelarii se include și un toc practic, care asigură protecție ochelarilor împotriva zgârieturilor și a deteriorărilor în timpul depozitării.