OPTI-FREE® Express® 355 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

39,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
Nu trebuie sa frecati lentilele pentru a le igieniza sau curata, deoarece exista posibilitatea de a le strica. Folositi si dvs OPTIFREE, este o solutie de curatare special creata pentru a dezinfecta lentilele inainte de utilizare sau punerea in cutie, pentru a doua zi!
Depozitare sigură a lentilelor - cu soluția Opti-Free Express, puteți fi sigur că lentilele plasate în ea sunt complet sigure și nu își pierd proprietățile benefice.
Dezinfectare cuprinzătoare - lentilele plasate în soluția de îngrijire sunt atent curățate de grăsimi, microorganisme dăunătoare, depuneri proteice și impurități de mediu.
Hidratare intensivă - plasarea lentilelor în recipientul cu soluție de îngrijire Opti-Free Express permite restabilirea nivelului inițial de hidratare, astfel încât să păstreze umiditatea ochilor și să prevină uscarea lor atunci când sunt purtate dimineața.
Redobândirea elasticității - în decursul a câtorva ore de utilizare, lentilele își pierd treptat elasticitatea, motiv pentru care soluția de îngrijire, datorită formulei sale îmbunătățite, hrănește lentilele și le redă flexibilitatea, permițând utilizarea confortabilă în zilele următoare.
Prelungirea duratei de viață - OPTI-FREE Express
Prelungirea duratei de viață - utilizarea zilnică a soluției permite o utilizare și mai îndelungată a lentilelor, datorită curățării și îngrijirii lor detaliate.
Recipient economic - soluția de îngrijire Opti-Free Express este ținută într-o sticluță generoasă, economică, astfel că o singură achiziție durează mult timp și permite economisirea atât a timpului, cât și a banilor.
 

Formula triplă de curățare

 

Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață).

 

Acțiunea „No Rub“ (fara frecare)

 

Lentile nu se curăță prin frecare și/sau ștergere. Pentru înlăturarea mai eficientă a depunerilor de praf, se recomandă curățarea manuală, prin clătirea în palmă, înainte de punerea lor în cutie. Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® No Rub poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. Utilizați întotdeauna soluții prescrise de medicul oftalmolog!

 

Ingrediente:

 
  • clorura de sodiu,
  • EDTA de sodiu,
  • acidul boric,
  • aminometil propanol,
  • citrati,
  • poloxamina,
  • Polyquad (0,00 1%),
  • Aldox (0,0005 %).

Capacitatea recipientului 355 ml

Timp de expediere 24 ore

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaOPTI-FREE
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml11,21 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:OPTI-FREE® Express® 355 ml
Rating-ul dumneavoastra