Opti-Free® PureMoist® 300 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

49,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Am folosit aceast a solutie pentru dezinfectarea lentilelor Acuvue si am observat ca rezultatele nu au ezitat sa apara. 5 stele pentru seriozitate, transport rapid si pret bun.
Compoziția îmbunătățită - Opti-Free PureMoist se bazează pe substanțe selectate cu atenție, ceea ce garantează îngrijirea de cea mai înaltă calitate pentru toate tipurile de lentile.
Protecție împotriva bacteriilor - funcția de bază a soluției este dezinfectarea completă, cum ar fi îndepărtarea depozitelor de bacterii periculoase și protejarea ochilor împotriva infecțiilor.
Curățare minuțioasă - curăță eficient lentilele nu numai de microorganisme, ci și de depuneri de proteine rezultate din formarea naturală a lacrimilor și a contaminanților externi.
Hidratare suplimentară - cufundarea lentilelor în soluție timp de câteva ore le permite să fie intens hidratate și astfel să obțină un confort și o utilizare mai mare și o mai bună protecție împotriva uscării și înroșirii ochilor.
Utilizare prelungită - Opti-Free PureMoist

 
Utilizare prelungită - îngrijirea zilnică a lentilelor cu Opti-Free PureMoist le protejează împotriva uzurii premature și vă permite să folosiți o pereche o perioadă mult mai indelungata.
Capacitate economică - soluția este disponibilă într-o sticlă de 300 ml. Aceasta este o opțiune ideală pentru utilizarea zilnica, economisind atât timp, cât și bani.

 

HydraGlyde® Moisture Matrix

Baza de hidratare HydraGlyde asigură umiditatea lentilelor și le hidratează pe tot parcursul zilei, de la aplicarea până la înlăturarea lor de pe ochi.

 

Dezinfectare eficientă cu POLYQUAD® și ALDOX®

Această formulă unică dezinfectează toate tipurile de lentile de contact moi, chiar și cele din silicon-hidrogel. Acționează împotriva microorganismelor dăunătoare, inclusiv bacterii, ciuperci și acanthamoeba.

 

Rezistență la depuneri

Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Utilizați întotdeauna soluții prescrise de medicul oftalmolog!

 
Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaOPTI-FREE
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml16,66 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Opti-Free® PureMoist® 300 ml
Rating-ul dumneavoastra