Pepe Jeans 7354 C1

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 418,44 Lei -30% Pret standard 597,77 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 418,44 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
16 mm
51 mm
61 mm
140 mm
Pepe Jeans 7354 C1

Verificati produse similare

Ochelarii de soare moderni Pepe Jeans 7354 C1 sunt o alegere excelentă pentru femeile care apreciază moda și stilul. Brandul Pepe Jeans este cunoscut pentru produsele sale de lux de înaltă calitate și acești ochelari nu fac excepție. Forma lor "ochi de pisică" este foarte la modă în prezent, accentuând perfect chipul feminin. Acești ochelari completi din plastic Pepe Jeans pentru femei sunt fabricați din materiale durabile, oferind confort și durabilitate pe termen lung. Ramele lor argintii adaugă un aspect elegant, care se potrivește perfect diferitelor stiluri. Ochelarii Pepe Jeans 7354 C1 au categoria de filtru UV 3, ceea ce înseamnă că oferă o protecție eficientă a ochilor împotriva radiațiilor UV dăunătoare. În ceea ce privește alegerea ochelarilor, merită menționat că acești ochelari pot fi, de asemenea, folosiți ca ochelari de calculator, cu condiția să fie alese lentilele potrivite cu acoperirea BlueBlocker, blocând lumina albastră dăunătoare. Ochelarii Pepe Jeans 7354 C1 sunt disponibili pe magazinul online Optilen.ro, unde îi poți încerca online în cabina de probă virtuală sau în anumite magazine KODANO. Împreună cu ochelarii, vei primi o husă elegantă, care oferă protecție și depozitare comodă pentru ochelarii tăi modă Pepe Jeans. Cu acești ochelari, vei arăta stilat și elegant, bucurându-te în același timp de confort și protecție pentru ochi.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
MarcaPepe Jeans
Forma cadruluiochi de pisica
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameiargintiu, negru, roz
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]61,00
Inaltimea cadrului [mm]51,00
Latimea podului [mm]16,00
Latimea cadrului [mm]140,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Pepe Jeans 7354 C1
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegeți ochelarii Pepe Jeans 7354 C1 pentru forma feței și care este mărimea potrivită pentru aceștia?

Ochelarii Pepe Jeans 7354 C1 au o formă în formă de ochi de pisică, ceea ce îi face potriviți pentru majoritatea tipurilor de fețe. Ramele lor complete sunt fabricate din plastic, ceea ce garantează ușurință și confort la purtare. Mărimea ochelarilor poate fi ajustată utilizând parametrii specificați pe site-ul de internet Optilen.ro sau cu ajutorul unui optometrist din magazinele KODANO.

Pentru cine sunt ochelarii Pepe Jeans 7354 C1?

Ochelarii Pepe Jeans 7354 C1 sunt dedicați femeilor. Designul lor elegant și ramele de argint conferă caracter oricărei ținute, adăugând o notă de eleganță și clasă.

Oferă ochelarii Pepe Jeans 7354 C1 îmbunătățiri vizuale?

Ochelarii Pepe Jeans 7354 C1 sunt ochelari corectivi, ceea ce înseamnă că se pot alege lentile corective potrivite pentru ei. În cazul în care este necesară corecția vederii, este recomandat să consultați un optometrist din magazinele KODANO.

Însă merită menționat că acești ochelari pot fi folosiți și ca ochelari de calculator sau pentru șoferi, cu condiția alegerea lentilelor cu acoperire BlueBlocker, care blochează lumina albastră și permit conducerea pe timp de noapte.

Cum se curăță ochelarii Pepe Jeans 7354 C1?

Pentru curățarea ochelarilor Pepe Jeans 7354 C1 recomandăm folosirea unor soluții de curățare delicate pentru ochelari și o cârpă moale, pentru a nu zgâria ramele din plastic. Este important să aveți grijă regulat de igiena ochelarilor pentru a menține claritatea și aspectul estetic.

De asemenea, merită menționat că ochelarii Pepe Jeans 7354 C1 sunt disponibili pe site-ul de internet Optilen.ro, unde îi puteți achiziționa, dar și îi puteți încerca în anumite magazine KODANO. În plus, în setul cu ochelari veți găsi și un toc practic, care va asigura protecția și stocarea comodă a ochelarilor.