Ochelari Polaroid

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 264

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 264

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Polaroid

Pe vremuri, marca Polaroid era asociată doar cu aparatele foto. Astăzi, compania este un adevărat simbol al ochelarilor polarizați de cea mai înaltă calitate. Compania a câștigat recunoaștere în ultimul secol, când a fost primul din istorie care a creat ochelari polarizați comerciali. Produsul inovator a primit un răspuns entuziast din partea clienților, iar astăzi mulți purtători de ochelari nu își pot imagina viața de zi cu zi fără accesorii Polaroid unice.

Rame Polaroid pentru iubitorii de clasici

Compania fondată de Herbert Edwin Land și-a început operațiunile în 1937. O companie din Statele Unite și-a găsit rapid o nișă de piață în producția de Polaroid - o folie de plastic care permite filtrarea luminii polarizate. Odată cu dezvoltarea fotografiei digitale, brandul s-a îndepărtat de la producerea de camere instantanee la proiectarea de accesorii precum ochelarii de soare inovatori.

Colecția de rame Polaroid este diversă, dar este dominată de modele clasice. Pasiunea pentru simplitate și design atemporal se reflectă în majoritatea modelelor companiei americane. Cunoscuta companie se referă de bunăvoie la tot ce este mai bun în designul tradițional. Oferta bogată include ceva pentru fanii ramelor ovale și dreptunghiulare și fanii aviatorilor emblematici.

Siguranță și funcționalitate cu marca Polaroid

Experiența și cunoștințele de specialitate ale mărcii Polaroid fac ca ochelarii produși de compania americană să surprindă prin soluții tehnologice avansate. Modelele fabricate de legendara companie protejează eficient împotriva radiațiilor dăunătoare UVA, UVB și UVC de până la 400 nm. Lentilele polarizate elimină strălucirea care tensionează ochii, asigură un contrast vizual mai bun și îmbunătățește intensitatea culorilor, datorită cărora ochii rămân odihniți mai mult timp.

Lentilele polarizate ale mărcii americane sunt fabricate folosind tehnologia termofuziune, care este semnificativ diferită de metoda tradițională de vid-presiune. Solutiile avansate Polaroid permit producerea de lentile subtiri la margini - aceasta forma garanteaza o vizibilitate mai buna, iar curbura corespunzatoare a sticlei asigura acuitate vizuala optima.

Polaroid - ochelari adaptați proprietarului

Brandul iconic oferă clienților săi rame din metal și plastic. Pentru a produce fiecare model sunt folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate, datorită cărora ramele vor supraviețui chiar și în cele mai dificile condiții. Designul bine gândit garantează confortul la purtare, iar ramele bine profilate se adaptează cu ușurință la trăsăturile anatomice ale feței proprietarului.

Ochelarii Polaroid sunt destinati femeilor si barbatilor carora le plac accesoriile clasice si atemporale. Designul simplu și culorile discrete sunt potrivite pentru orice ocazie și subliniază subtil frumusețea. Ramele minimaliste pot fi purtate pentru orice ocazie – un astfel de accesoriu se potrivește atât unei persoane modeste în mod natural, cât și iubitorilor de modă încrezători în sine, care vor să le demonstreze prietenilor că accesoriile simple pot fi punctul principal al unui stil extravagant.

Rame Polaroid care te vor face să ieși în evidență din mulțime

Iubitorii de ochelari de soare unici vor găsi cu siguranță ceva pentru ei înșiși în oferta diversificată a mărcii Polaroid. Deși compania este asociată în principal cu clasici de cult - de ex. aviatorii negri, cei care caută accesorii originale vor observa cu ușurință adevărate pietre prețioase în colecție. Fanii culorilor pot alege dintre opțiunile portocaliu, auriu, albastru și verde.

Nu numai culorile expresive atrag atenția prietenilor și a trecătorilor întâmplători. Oamenii cărora le place să fie în centrul atenției pot alege cu încredere forma non-standard a ramelor Polaroid. Ochelarii de soare supradimensionați se bucură de o popularitate neîntreruptă de mai multe sezoane. Ramele groase se referă la stilul retro, oferă o protecție eficientă împotriva soarelui și sunt o completare perfectă pentru stilul de vacanță sau de zi cu zi.

Vezi ochelari Polaroid individuali: