Prada SPR 51T LAX5X1

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 821,85 Lei -30% Pret standard 1.174,07 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 1.174,07 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
140 mm
17 mm
53 mm
56 mm
140 mm
Prada SPR 51T LAX5X1

Verificati produse similare

Ochelarii de soare moderni Prada SPR 51T LAX5X1 sunt o alegere excelentă pentru femeile care caută rame elegante. Brandul Prada este cunoscut pentru produsele de lux, iar acești ochelari nu fac excepție. Forma lor 'ochi de pisică' le conferă un aspect modern și deosebit, care cu siguranță va atrage privirile. Realizați din metal, garantează o calitate și durabilitate ridicate. Ramele de ochelari de soare Prada SPR 51T LAX5X1 sunt o alegere excelentă pentru cei care apreciază moda și stilul. Acești ochelari Prada sunt nu doar eleganți, dar și confortabili de purtat. Se potrivesc în diferite stiluri, adăugându-le un caracter distinctiv. Acești ochelari de soare 'ochi de pisică' Prada SPR 51T LAX5X1 nu sunt doar un accesoriu la modă, ci își îndeplinesc și funcțiile corective în mod excelent. Pot fi o alegere minunată pentru cei care caută ochelari pentru uz zilnic. Dacă cauți rame de ochelari de marcă, merită să iei în considerare acești ochelari moderni Prada. Cu ei, vei arăta stilat și elegant, subliniindu-ți gustul și preferințele individuale. Ochelarii Prada SPR 51T LAX5X1 pot fi achiziționați din magazinul online Optilen.ro, unde găsești o selecție largă de ochelari designer. Există și posibilitatea de a-i încerca în anumite magazine KODANO. Împreună cu acești ochelari vei primi și o husă practică, care îi va proteja și le va menține starea excelentă în fiecare zi. Astfel, vei putea bucura de ei pentru o perioadă îndelungată.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
BrandPrada
Forma cadruluiochi de pisica
Tipplin
Materialmetal
Culoarea rameiauriu, negru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]56,00
Inaltimea cadrului [mm]53,00
Latimea podului [mm]17,00
Latimea cadrului [mm]140,00
Tip de lentileuni color
polarizatiDa
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Prada SPR 51T LAX5X1
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Prada SPR 51T LAX5X1 potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Prada SPR 51T LAX5X1 au formă de ochi de pisică, ceea ce evidențiază frumos trăsăturile feței. Construcția lor solidă asigură stabilitate și confort la purtare. Mărimea ochelarilor poate fi aleasă în funcție de parametrii produsului pe site-ul de e-commerce Optilen.ro sau cu ajutorul optometristului din magazinele KODANO.

Pentru cine sunt ochelarii Prada SPR 51T LAX5X1?

Acești ochelari Prada SPR 51T LAX5X1 sunt dedicați femeilor. Caracterul lor designer îi face potriviți pentru stilizările moderne și rafinate.

Oferă ochelarii Prada SPR 51T LAX5X1 o vedere îmbunătățită?

Ochelarii Prada SPR 51T LAX5X1 sunt ochelari completi, perfecte ca ochelari de corecție. Cu ajutorul lor, puteți corecta defectele de vedere și vă puteți bucura de o claritate excelentă a vederii.

Ochelarii Prada SPR 51T LAX5X1 pot fi folosiți și ca ochelari de calculator, cu condiția să alegeți lentilele cu acoperire BlueBlocker, care blochează lumina albastră nocivă, precum și ca ochelari pentru șoferi, cu lentile BlueBlocker potrivite pentru condusul pe timp de noapte.

Cum să curățați ochelarii Prada SPR 51T LAX5X1?

Ochelarii Prada SPR 51T LAX5X1 cu rame metalice de culoare neagră pot fi curățați cu grijă cu o cârpă ușor umedă. Trebuie evitată folosirea substanțelor chimice care pot deteriora suprafața ochelarilor.

La fiecare model de ochelari Prada SPR 51T LAX5X1 achiziționat se atașează o husă elegantă, care oferă protecție și permite depozitarea ochelarilor în condiții ideale.