Proclear Multifocal D 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

139,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Rocket
5.0000
Am inteles ca aceste lentile Proclear sunt potrivite pentru persoanele de varsta mijlocie, ca mine asa... Nu stiu sigur de unde vine denumirea cu "D", insa dupa ce le-am testat un pic am observat hidratarea eficienta (si suficienta ) a ochilor. O sa revin la Proclear Multifocal. In plus Optilen iti ofera si sfaturi utile, daca ii contactati telefonic stiti despre ce vorbesc! Plus benefiicile de schimb gratuit in primul an, super! Tineti-o tot asa!
Lentile de contact lunare de la Cooper Vision.
Material: Omafilcon A
Continut de apa: 62%
 
Grad ridicat de hidratare - un parametru de până la 62%, care este responsabil pentru hidratarea pe tot parcursul zilei a lentilelor și flexibilitatea sa ridicată. Prin urmare, ochii sunt odihniți și proaspeți chiar și la câteva ore după punerea lentilelor.
Permeabilitate îmbunătățită la oxigen - pentru ca ochii să fie sănătoși și să funcționeze bine, au nevoie de acces constant la o cantitate mare de oxigen. Lentilele Proclear Multifocal garantează acest lucru - datorită utilizării unui material modern, permeabil.
Vedere perfecta la orice distanta - lentilele sunt dedicate in primul rand persoanelor de peste 40 de ani, care se lupta cu problema prezbiopiei. Acestea garantează o viziune clară și precisa la orice distanță - aproape, departe și totul între ele.
Rezistente la acumularea de depuneri - Proclear Multifocal
Rezistente la acumularea de depuneri - chiar si dupa multe ore din momentul aplicarii, lentilele raman curate si proaspete. Acest lucru se datorează rezistenței lor ridicate la acumularea de depozite de proteine, rezultate din procesul natural de formare a lacrimilor.
Mod de schimb lunar - o pereche de lentile timp de 30 de zile? Este posibil și necesită doar curățare noaptea cu o soluție specializată pentru lentile.
3 bucăți într-un pachet - este cantitatea perfectă dacă doriți doar să încercați un tip de lentile sau să le combinați cu lentile de o putere diferită sau pentru ochi nedominant, oferind ochilor dvs. acces la puterea corectă de corecție pentru trei luni intregi.
 

Caracteristicile lentilelor Proclear Multifocal:

 

Proclear Multifocal sunt lentile multifocale lunare disponibile marca Cooper Vision. Acestea au fost proiectate pentru persoanele cu prezbiopie, care apare adesea in jurul varstei de 40-45 ani. Materialul din care sunt realizate este Omafilcon A, care, in combinatie cu un continut de apa extrem de ridicat (62%), face ca lentilele sa fie perfect hidratate si flexibile. Acest lucru permite utilizatorilor sa experimenteze cel mai mare confort la purtare pe parcursul intregii perioade de purtare. Cel mai important lucru pentru lentilele multifocale este acela de a asigura o viziune clara la toate distantele. Lentilele au fost proiectate pentru a ramane la maxima rezistenat la formarea depunerilor. Acest lucru le permite sa ramana curate, in stare proaspata si in conditii de siguranta pentru ochi chiar si la sfarsitul perioadei de purtare.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Proclear Multifocal?

 

Acestea au fost proiectate pentru persoanele cu prezbiopie care doresc sa vada in mod clar la toate distantele. Proclear Multifocal sunt recomandate in special pentru cei care sufera de sindromul de ochi uscat.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Proclear Multifocal necesita ingrijire de zi cu zi. Va recomandam sa utilizati solutiile Clean Active sau orice alta solutie de lentile disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii lentilelor Proclear Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Proclear
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la +6,00 D (la fiecare 0,25 D)
Adiția +1,0 D; +1,5 D; +2,0 D; +2,5 D
Ochiul dominant D - dominant
Curbură 8,7
Diametrul 14,4
Indicele de oxigen Dk/t 21,3 x 10-9
Hidratare 62%
Material Omafilcon B
Tehnologie Balanced Progressive™ Technology, PC Technology™
Numar de bucati/ cutie 3 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaProclear
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Proclear Multifocal D 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Proclear Multifocal 3 bucăți tip D?

Poți alege lentilele Proclear Multifocal 3 bucăți pentru ochiul dominant (tip D) singur, bazându-te pe parametrii produsului, cum ar fi puterea, curbură, adiția, diametrul sau ochiul dominant. Alternativ, recomandăm consultarea cu un optometrist, care te va ajuta să alegi lentilele adecvate nevoilor tale vizuale. Pachetul conține 3 bucăți de lentile, asigurând disponibilitate convenabilă pentru trei luni de utilizare.

Sunt lentilele Proclear Multifocal sigure?

Da, lentilele Proclear Multifocal sunt sigure pentru utilizare. Produse de producătorul renumit Cooper Vision și realizate din material de înaltă calitate Omafilcon B, acestea nu numai că oferă claritate vizuală, dar și confort și siguranță pentru ochii tăi.

Pentru ce defecte de vedere sunt Proclear Multifocal?

Lentilele Proclear Multifocal sunt destinate persoanelor cu presbiopie, adică dificultăți de a vedea obiecte de la distanțe apropiate legate de vârstă. Datorită construcției lor progresive, pot corecta eficient această deficiență de vedere, oferind o soluție ideală pentru persoanele cu acest tip de problemă vizuală.

Cum se aplică lentilele Proclear Multifocal?

Aplicarea lentilelor Proclear Multifocal este simplă și rapidă. Înainte de a le pune, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, plasează delicat lentila pe vârful degetului arătător, ținând cont de marcajul lentilei (D pentru ochiul dominant), deschide ușor pleoapa cu degetele celeilalte mâini, apoi plasează lentila pe globul ocular. Eliberează încet pleoapa și verifică dacă lentila este poziționată corect.

Cum se îndepărtează lentilele Proclear Multifocal?

Îndepărtarea lentilelor Proclear Multifocal este la fel de ușoară ca aplicarea lor. Înainte de a le scoate, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară cu degetele unei mâini. Utilizează degetele celeilalte mâini pentru a prinde delicat lentila între degetul mare și arătător și pentru a o scoate cu grijă. Lentilele pot fi, de asemenea, îndepărtate folosind ventuze speciale.