Proclear Sphere™ 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

55,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Gazduire
5.0000
O gama de lentile sferice complete, cu un nivel de hidratare ridicat. Nu ma mai confrunt cu stari de iritatie si de ochi uscati. va multumesc, pe aceasta cale, pentru produsele furnizate. Iar pretul este unul foarte competitiv, mai ales ca mereu apar reduceri noi pe site!

Lentile lunare concepute pentru corectarea miopiei si hipermetropiei.
Material: Omafilcon B
Continut de apa : 62 %

 
Tehnologia PC - este responsabilă pentru legarea rapidă și de lungă durată a apei în lentile, făcându-l mătăsos, moale și rezistent la uscare, pe tot parcursul zilei.
Material Omafilcon B - un material inovator, foarte hidratat, care garantează cel mai înalt confort la purtarea lentilelor. Chiar și după câteva ore de purtare, ochii sunt hidratați și odihniți.
Design inovator - Proclear Sphere
Design inovator - elimină problema comună a depunerilor proteico-lipidice de pe suprafața lentilelor. Acum vederea este și mai clară și utilizarea mai confortabilă.
Viziune clară toată ziua - lentilele garantează viziunea la rezoluție foarte înaltă. Fără reflexii, umbre necontrolate și efect de halou. Și până la 12 ore din momentul în care au fost puse.
Permeabilitate foarte mare la oxigen - garanteaza corneei acces constant la oxigen, ceea ce are un efect extrem de pozitiv asupra tolerantei lentilelor si asupra starii ochilor. Efectul de ochi uscat, iritație și roșeață este eliminat.
 

Caracteristicile lentilelor Proclear Sphere:

 

Proclear Sphere sunt lentile lunare de inlocuire special proiectate pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. Acestea sunt produse din Omafilcon A, care, in combinatie cu un continut ridicat de apa care ajunge la 62% si garanteaza un confort ridicat la purtare de la prima pana la ultima zi de utilizare. Confortul final al purtarii Proclear Sphere este asigurat multumita utilizarii PC Technology™, care permite lentilelor de a se lega in mod eficient de apa si, prin urmare, sa fie hidratate si protejate de la uscare. Ca rezultat al PC Technology™, particulele de apa sunt atrase si legate pe suprafata lentilei, formand astfel o bariera protectoare. Astfel, Proclear Sphere raman hidratate si confortabile la purtat toata ziua. Proclear Sphere au fost proiectate pentru a fi la fel de rezistente la depozitele de proteine care sunt posibil sa apara.

 

Cine ar trebui sa poarte Proclear Sphere?

 

Ele sunt recomandate celor care prefera sa foloseasca lentile de inlocuire planificate. Ei vor fi o alegere buna pentru cei care sufera de uscaciune a ochilor sau disconfort usor in timpul purtarii lentilelor. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: Proclear Sphere sunt lentile lunare, astfel incat au nevoie de o ingrijire de zi cu zi, cu utilizarea solutiilor pentru lentile. Pentru ingrijirea lentilelor eficienta va recomandam solutiile Clean Active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro

Proclear Shere sunt, de asemenea, disponibile intr-un pachet mai mare.

 

Parametrii lentilelor Proclear Sphere:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Proclear
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -20,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la +6,00 D (la fiecare 0,25 D)
+6,00 până la +20,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 42,3 x 10-9
Hidratare 62%
Material Omafilcon B
Tehnologie PC Technology
Numar de bucati/ cutie 3 buc
Timp de expediere 5 zile lucratoare
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
BrandProclear
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Proclear Sphere™ 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegeți lentilele Proclear Sphere™ cu 3 bucăți?

Pentru a alege lentilele Proclear Sphere™ cu 3 bucăți, puteți folosi proprii parametri oftalmologici sau să consultați un optometrist. Pachetul conține 3 bucăți de lentile, ceea ce permite utilizarea unei perechi timp de trei luni.

În plus, aceste lentile utilizează PC Technology, ceea ce înseamnă că au o capacitate excelentă de hidratare (62%), fiind deosebit de benefice pentru persoanele care resimt uscăciunea ochilor în timpul purtării lentilelor de contact.

Sunt lentilele Proclear Sphere™ sigure?

Da, lentilele Proclear Sphere™ sunt sigure pentru utilizare, deoarece sunt produse de compania renumită Cooper Vision. Oferă o calitate înaltă a vederii și confort la purtare pe durata întregii luni.

Pentru ce defecte de vedere sunt Proclear Sphere™?

Lentilele Proclear Sphere™ sunt destinate corecției defectelor de vedere precum miopia sau hipermetropia, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum se aplică lentilele Proclear Sphere™?

Înainte de aplicarea lentilelor Proclear Sphere™ se recomandă spălarea și uscarea temeinică a mâinilor. Apoi, plasați lentila pe vârful degetului arătător, verificând dacă este pe partea corectă. După aceea, deschideți delicat pleoapele și plasați lentila pe globul ocular.

Cum se îndepărtează lentilele Proclear Sphere™?

Pentru a îndepărta lentilele Proclear Sphere™, trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, deschideți delicat pleoapele și folosiți degetele arătător și mare pentru a prinde lentila de pe globul ocular și pentru a o scoate cu grijă.