PureVision® 2 HD for Astigmatism 6 buc.

numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 14 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

179,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.


Cea mai noi generatie pentru purtare extinsa / lentile torice lunare.

Material: Balafilcon A
Continut de apa: 36%

 
Transmisie ridicată a oxigenului - lentilele sunt realizate dintr-un material extrem de "respirabil", datorită căruia oferă o cantitate foarte mare de aer corneei. Ochii sunt și mai sănătoși - nu sunt afectați de infecții periculoase.
Acuitatea vizuală perfectă - unul dintre cele mai mari avantaje ale lentilelor PureVision® 2 HD for Astigmatism este că, indiferent de condițiile de iluminare, acestea asigură o calitate ridicată a vederii - fără umbre, reflexe și efect halo.
Structura ultra-subțire - lentilele au o structură îmbunătățită. Sunt foarte subțiri și imperceptibilie pe ochi, chiar și la sfârșitul zilei, ceea ce conferă un confort de utilizare mult mai mare.
Hidratarea pe durata unei zile intregi - utilizarea materialului inovativ Balafilcon A în lentile înseamnă că acestea sunt caracterizate printr-un grad foarte ridicat de hidratare și garantează o hidratare constantă. Chiar și la sfârșitul zilei, ochii sunt odihniți.
Mod continuu - PureVision 2 HD for Astigmatism

 
Mod continuu - o pereche de lentile poate fi folosită până la 30 de zile, fără întrerupere. De asemenea, este posibil să îndepărtați lentilele și să le puneți din nou, însă acest lucru necesită plasarea lor cel puțin câteva ore în timpul zilei într-o soluție speciala pentru lentile.
Ambalaje mari - întrucât lentilele au un mod de utilizare continuu, șase bucăți conținute în ambalaj sunt suficiente pentru până la trei luni de utilizare regulată. Economisește mult - atât timp, cât și bani.

 

Caracteristicile lentilelor PureVision® 2 HD for Astigmatism:

 

PureVision® 2 HD for Astigmatism sunt cea mai noua generatie de lentile torice disponibile marca Bausch & Lomb. Acestea sunt lentile moi moderne de silicon hidrogel fabricate din Balafilcon A. PPureVision® 2 HD for Astigmatism sunt caracterizate printr-o permeabilitate ridicata de oxigen (de mai multe ori mai mare decat in traditionalele lentile pentru astigmatism) si cu un continut ridicat de apa, ceea ce duce la un confort foarte ridicat la purtare. Tehnologia folosita in crearea PureVision® 2 HD for Astigmatism permite imbunatatirea vederii asferice, in timp ce sunt incredibil de subtiri, sunt imperceptibile pentru ochi. Un avantaj imens la lentilele PureVision® 2 HD for Astigmatism este faptul ca acestea ofera o vizibilitate excelenta in toate conditiile, chiar si in lumina mai slaba. Ele reduc, de asemenea reflectiile si vederea incetosata, care, in cazul persoanelor care sufera de astigmatism adesea insotesc miscari bruste ale capului. PureVision® 2 HD for Astigmatism sunt lentile concepute pentru a fi folosite extins, mixte sau de zi cu zi - timp de 30 de zile.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele PureVision® 2 HD for Astigmatism?

 

Acestea au fost proiectate pentru persoanele cu astigmatism care nu doresc sa elimine lentilele la fiecare sfarsit de zi. Mai mult decat atat, ele vor fi o alegere excelenta pentru cei care:

  • sunt in cautarea unor lentile torice de inalta calitate si nu se pot decide daca doresc lentile pe care este nevoie sa le indeparteze zlinc, cu timp de folosinta extins sau mixt si doresc ca lentilele de contact sa le ofere o viziune clara in toate situatiile.
 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

v nu necesita nici o ingrijire atunci cand sunt utilizate intr-un mod extins. Atunci cand sunt purtate intr-un mod mixt sau doar ziua, acestea ar trebui sa fie dezinfectate cu o solutie pentru lentile dupa indepartarea lor si puse intr-un recipient umplut cu solutie timp de cateva ore. Pentru ingrijirea lentilelor eficienta va recomandam curatarea cu solutiile Clean Active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii lentilelor PureVision® 2 HD for Astigmatism:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Lentile de contact Night & Day
Brand Lentile de contact PureVision
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,9
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 91 x 10-9
Hidratare 46%
Material Balafilcon A
Tehnologie AutoAllign Design™, High Definition™, ComfortMoist™
Numar de bucati/cutie 6 buc
Timp de expediere pana la 7 zile lucratoare
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaPureVision
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 14 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:PureVision® 2 HD for Astigmatism 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra