Lentile, soluții și picături Bausch&Lomb

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 41

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 41

Pagina
pe pagina

Lentile de contact, soluții pentru îngrijire și picături pentru ochi Bausch&Lomb

Bausch & Lomb este una dintre cele mai importante companii de pe piața lentilelor de contact și accesorii medicale oftalmologice. Bausch & Lomb a fost fondată în anul 1854, în Rochester, New York, de doi cetățeni germani, John Jacob Bausch și Henry Lomb. Încă de la început, brandul Bausch & Lomb a fost strict legat de produsele pentru îngrijirea ochilor și oftalmologie. În prezent, Bausch & Lomb se află pe lista celor mai mari companii oftalmologice care activează pe piață atât în SUA cât și pe piața mondială.

Bausch & Lomb a intrat pe piața poloneză a lentilelor de contact în anii 90 cu un birou de vânzări al companiei Dr Gerard Mann. În 2005, Bausch & Lomb a devenit o companie distinctă pe piața poloneză sub numele de Bausch & Lomb Polska Sp. z.o.o. divizată în trei ramuri:

Bausch & Lomb Pharma - comercializează soluții și medicamente oftalmice fabricate de mai multe companii, cum ar fi: Bausch & Lomb, Dr German Mann, Chauvin Ankerpharm.

Bausch & Lomb Vision Care - comercializează lentile de contact marca Bausch & Lomb și accesorii necesare pentru îngrijirea lor.

Bausch & Lomb Chirurgical - comercializează echipamentul și mobilierul pentru intervențiile chirurgicale oculare.

În prezent, Bausch & Lomb are în jur de 13 000 de angajați și sucursale situate în 36 de țări.

 • Ce mărci de lentile consecrate cuprinde familia Bausch&Lomb?

  Bausch&Lomb este apreciată în întreaga lume drept unul dintre principalii producători de lentile de contact de înaltă calitate. Totodată, compania produce medicamente anti-glaucom, antiinflamatorii și anti-alergice, cât și picături de ochi pentru tratarea uscăciunii oculare. Din familia Bausch&Lomb fac parte următoarele mărci consecrate de lentile de contact: PureVision, SofLens. Biotrue este, de asemenea, o soluție multifuncțională destinată îngrijirii lentilelor de contact moi produsă sub ”umbrela” Bausch&Lomb.

 • De ce să alegi familia de lentile Bausch&Lomb?

  Bausch&Lomb este una dintre cele mai cunoscute și respectate branduri de îngrijire medicală din lume, oferind cea mai largă și cea mai bună gama de produse dedicate îngrijirii ochilor, printre care: lentile de contact și produse de îngrijire ale lentilelor, produse farmaceutice, lentile intraoculare și alte produse pentru chirurgia oftalmică. Prin urmare, compania s-a devoltat prin extinderea gamei de produse oferite, cât mai ales în urma câștigării unei notorietăți solide în plan international.

Cele mai cele mai comercializate produse Bausch & Lomb

Cele mai vândute produse Bausch & Lomb sunt:

 • Biotrue - soluție multifuncțională pentru îngrijirea lentilelor de contact moi.
 • PureVision 2 HD - lentile de contact moderne ce sunt recomandate persoanelor care petrec mult timp în încăperi uscate, angajaților care lucrează la calculator, conducătorilor auto.
 • PureVision 6 buc. - lentile de contact lunare Bausch & Lomb care nu necesită înlocuire zilnică.
 • PureVision Multifocal - lentile de contact multi-focale confecționate din Aergel, un material din silicon-hidrogel.
 • ReNu MultiPlus - soluție multifuncțională pentru tratarea și dezinfectarea lentilelor de contact moi.
 • SofLens Comfort - cea mai nouă versiune a Soflens 59 de lentile de contact. Lentile de contact moi, lunare pentru utilizarea pe timpul zilei și care se adaptează conturului anatomic al ochilor, reducând acumularea depozitelor de proteine pe suprafața lor și deprecierea vederii, dar și toate riscurile de infecții.
 • Soflens Toric - cea mai nouă versiune a Soflens 66 Toric. Ele sunt lentile de contact torice, moi de la Bausch & Lomb pentru astigmatism.
 • SofLens Daily Disposable - lentilele de contact Bausch & Lomb, cu utilizare zilnică, curate, confortabile.
 • SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism - lentile de contact torice cu înlocuire zilnică destinate celor cu astigmatism.

Caracteristicile producătorului

Bausch & Lomb este apreciată în întreaga lume drept unul dintre principalii producători de lentile de contact de înaltă calitate. Bausch & Lomb este, de asemenea, deținătorul brevetului pentru producerea ochelarilor RayBan. Bausch & Lomb este deschizător de drum pe piața de echipamente medicale și a oftalmologiei. Pe lângă lentile de contact, Bausch&Lomb este și o renumită companie farmaceutică care produce medicamente anti-glaucom, anti-inflamatorii și anti-alergice antimicrobiane și așa-numitele "lacrimi artificiale" pentru hidratarea ochilor. Este important de subliniat faptul că toate produsele Bausch & Lomb respectă recomandările și standardele internaționale GMP. Mai mult, Bausch & Lomb este în permanență sub supervizarea Agenției Americane pentru Alimente și Medicamente (FDA).