PureVision® 2 HD for Presbyopia (Multifocal) 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

121,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
5.0000
Sunt multumit de achizitia facuta! Lentile eficiente cu performante deosebite. Despre solutia recomandata de Optilen - Clean Active Premium XXL - nu pot sa spun decat ca se potriveste perfect si curata impecabil.

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Sunt lentile de contact lunare progresive marca Bausch & Lomb.

 
Optică îmbunătățită - lentilele sunt caracterizate de o optică îmbunătățită, datorită căreia garantează o viziune clară in diferite tipuri de distanțe - atât aproape cât și departe.
Structură inovatoare - fiecare lentilă este ultra subțire, ceea ce elimină problema detectării corpului străin în ochi și, de asemenea, reduce riscul de infecție, datorită unui contact mai mic între lentile și pleoapă.
Permeabilitate ridicată la oxigen - nu doar că lentilele sunt foarte subțiri, dar se caracterizează și printr-o permeabilitate crescută, datorită căreia livrează o cantitate mare de oxigen în ochi și previne atât uscarea, cât și iritarea.
Blister cu fluid hidratant - fiecare lentilă este mentinuta într-un blister umplut cu soluție hidratantă de înaltă calitate, care permite menținerea pe termen lung a proprietăților lor unice și valoroase.
Nu este nevoie de îngrijire suplimentară - PureVision 2 HD for Presbyopia
Nu este nevoie de îngrijire suplimentară - puteți utiliza o pereche de lentile până la o lună, fără a fi nevoiti să le puneți de fiecare dată într-un recipient de lentile cu soluție. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o aplicare continuă.
3 bucăți în pachet - nu prea mult, dar este corect să le combinați cu un al doilea pachet de lentile cu dioptrie diferită și să creați un set de lentile de trei luni, complet adaptat nevoilor dumneavoastră.
 

Caracteristicile lentilelor PureVision® 2 HD for Presbyopia:

 

Lentile de contact PureVision® 2 HD for Presbyopia sunt realizate în Balafilcon A. O modernă construcție fabricate în conformitate cu 3-Zone progresiv. Designul specific a ofera utilizatorilor o calitate perfectă a vederii, atât la apropiere cat și la departare. Mai mult, PureVision® 2 HD for Presbyopia sunt fabricate în conformitate cu ComfortMoist, foarte subțiri, care oferă lentilelor margini rotunde, iar interacțiunea dintre lentile și pleoape, evită orice risc de iritare. Un blister de hidratare este instalat în interiorul PureVision® 2 HD for Presbyopia, în scopul de a menține proprietățile unice acestor lentile. Au un 130 -Dk / grad de oxigen t- permeabilitate, un coeficient mai mare decât cea a altor lentile de contact lunare progresive, oferind astfel un grad mare de confort pe toata durata purtarii.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact PureVision® 2 HD for Presbyopia?

 

PureVision® 2 HD for Presbyopia sunt destinate utilizatorilor miopi și hipermetropi care preferă sa foloseasca lentile de contact lunare, pentru a evita durata timpului pe care intretinerea lentilelor de contact zi de zi. PureVision® 2 HD for Presbyopia au o perioadă lungă de 30 zile de utilizare zilnica, in mod continuut sau mixt. Prin urmare, utilizatorii PureVision® 2 HD for Presbyopia sunt liberi să aleaga modul de utilizare.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Avantajul principal al lentilelor PureVision 2 Pentru presbiopie este faptul ca nu necesita o ingrijire speciala zilnica. Cu toate acestea, necesita curatarea si dezinfectarea lor daca sunt purtate continuu sau mixt. În acest caz, utilizatorii trebuie le să curețe și să le mentina într-un suport de lentile sterilizate cu o soluție de îngrijire specială. Pentru tratamentul PureVision® 2 HD for Presbyopia, se recomandă utilizarea soluțiilor de îngrijire Clean Active, sau alte solutii disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii lentilelor PureVision® 2 HD for Presbyopia:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact Night & Day
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact PureVision
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -10,00 la +6,00 D (la fiecare 0,25 D)
Adiția LOW (+0.75 la +1.5), HIGH (+1.75 la +2.5)
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 130 x 10-9
Hidratare 36%
Material Balafilcon A
Tehnologie 3-Zone Progressive Design, High Definition, ComfortMoist
Numar de bucati/cutie 3 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
BrandPureVision
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:PureVision® 2 HD for Presbyopia (Multifocal) 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegeți lentilele PureVision® 2 HD for Presbyopia cu 3 bucăți?

Lentilele PureVision® 2 HD for Presbyopia pot fi alese individual pe baza parametrilor produsului sau puteți consulta un optometrist. Pachetul conține 3 lentile, oferind o rezervă suficientă pentru o lună. Lentilele au un design inovativ 3-Zone Progressive Design™, care permite o vedere clară la diferite distanțe.

Sunt lentilele PureVision® 2 HD for Presbyopia sigure?

Da, lentilele PureVision® 2 HD for Presbyopia sunt sigure pentru utilizare, proiectate de producătorul renumit Bausch&Lomb, ceea ce garantează calitatea și siguranța înaltă. În plus, lentilele sunt fabricate din materialul Balafilcon A, care asigură confort pe tot parcursul zilei.

Pentru ce defecte de vedere sunt PureVision® 2 HD for Presbyopia?

Lentilele PureVision® 2 HD for Presbyopia sunt destinate corecției presbiopiei, adică dificultăților de vedere de aproape legate de vârstă. Designul lor progresiv permite o vedere optimă la diferite distanțe, atât pentru aproape, cât și pentru departe.

Cum se aplică lentilele PureVision® 2 HD for Presbyopia?

Aplicarea lentilelor PureVision® 2 HD for Presbyopia este simplă. Înainte de aplicare, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi plasați lentila pe vârful degetului arătător, verificând că nu este inversată. Deschideți ușor pleoapele și plasați lentila pe globul ocular.

Cum se îndepărtează lentilele PureVision® 2 HD for Presbyopia?

Pentru a îndepărta lentilele PureVision® 2 HD for Presbyopia, trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile, apoi trageți ușor de pleoapa inferioară și privind în sus, strângeți ușor lentila între degetul mare și arătător și îndepărtați-o cu grijă.