PureVision® Multifocal 6 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

209,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
5.0000
Recunosc, nu mai sunt la prima tinerete si totusi cand am incercat Purevision Multifocal am simtit ca renasc! Nici nu vreau sa mai revin la ochelari.

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Lentile de contact moi pentru prezbiopii.
Material: Balafilcon A
Continut de apa : 36 %

 
Hidratare pe tot parcursul zilei - datorită materialului silicon-hidrogel AerGel, lentilele se caracterizează printr-o hidratare ridicată și pe tot parcursul zilei. Gata cu ochii uscați și iritați.
Tehnologia All-Distance Optics - lentilele sunt create pe baza unei tehnologii inovatoare care a îmbunătățit semnificativ calitatea vederii. De acum înainte, poți vedea clar și precis de la orice distanță, fie că citești o carte sau conduci o mașină.
Grad ridicat de oxidare - structura ultra-subțire a lentilelor combinată cu materialul permeabil înseamnă că o cantitate mult mai mare de oxigen ajunge în cornee, ceea ce înseamnă ochi și mai sănătoși, rezistenți la oboseală.
Lipsa depunerilor si impuritatilor - PureVision Multifocal
Lipsa depunerilor si impuritatilor - folosirea materialului modern a adus un alt efect extrem de benefic - rezistenta mare la acumularea de depozite de proteine. Din acest motiv, lentilele sunt perfect curate, netede și imperceptibile pentru ochi, chiar și la sfârșitul zilei.
Perfecte pentru persoanele în vârstă - lentilele PureVision Multifocale sunt excelente pentru corectarea prezbiopiei - un defect de vedere numit prezbiopie.
Modul continuu - nu-ți place să-ți scoți lentilele înainte de a merge la culcare și să le îngrijești în mod regulat? Atunci vei fi fericit, pentru că poți folosi o pereche de lentile PureVision Multifocal până la 30 de zile, fără a îndepărta și a folosi o soluție de îngrijire.
 

Caracteristicile lentilelor PureVision® Multifocal:

 

PureVision Multifocal sunt lentile progresive concepute pentru a oferi claritate in departare, in apropiere si in viziunea de mijloc. Acest lucru este posibil datorita utilizarii tehnologiei All-Optica Distantce™. PureVision Multifocal sunt singurele lentile multifocale din silicon hidrogel care folosesc materialul unic AerGel™. Acesta le face mai rezistente la formarea de depozite de proteine si le pastreaza hidratate in mod corespunzator pe parcursul intregii perioade de purtare. Mai mult decat atat, de asemenea, AerGel asigura ca oxigenul este transmis in ochi in cantitati adecvate, pentru a avea un confort pe termen lung. PureVision Multifocal poate fi purtat intr-un mod continuu (30 de zile si 29 de nopti fara indepartarea lor).
 

Cine ar trebui sa poarte lentilele PureVision® Multifocal?

 

Ele sunt concepute pentru persoanele cu prezbiopie, care apare de obicei dupa 45-50 de ani. PureVision Multifocal sunt perfecte pentru cei care:

  • in fiecare zi doresc sa se bucure de o vizibilitate clara, fara a fi nevoie sa alterneze intre doua perechi de ochelari
  • conduc un stil de viata activ -doresc sa continue purtarea lentilelor de contact dupa 50 ani.
 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

PureVision Multifocal nu necesita nici o ingrijire, atata timp cat acestea sunt purtate intr-un mod de uzura extins. Atunci cand sunt purtate intr-un mod mixt sau zilnic, acestea necesita utilizarea unor solutii de ingrijire. Va recomandam solutiile Clean Active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii lentilelor PureVision® Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact Night & Day
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact PureVision
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Adiția LOW (la +1.5), HIGH (la +2.5)
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 112 x 10-9
Hidratare 36%
Material Balafilcon A (AerGel)
Tehnologie All-Distance Optics, ComfortMoist, High Definition Optics
Numar de bucati/cutie 6 buc
Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
BrandPureVision
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:PureVision® Multifocal 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele PureVision® Multifocal cu 6 bucăți?

Lentilele PureVision® Multifocal cu 6 bucăți pot fi alese individual bazându-vă pe parametrii produsului sau puteți consulta un optometrist pentru asistență profesională. Pachetul conține 6 bucăți, asigurând un confort și beneficii pe termen lung. În plus, aceste lentile folosesc tehnologia avansată All-Distance Optics, care permite o vedere clară la diferite distanțe pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele PureVision® Multifocal sigure?

Da, lentilele PureVision® Multifocal sunt sigure pentru utilizare, oferind un nivel înalt de confort și securitate datorită materialului de calitate Balafilcon A și tehnologiei All-Distance Optics. Totuși, este important să respectați recomandările de igienă și utilizare a lentilelor de contact.

Pentru ce deficiențe de vedere sunt PureVision® Multifocal?

Lentilele PureVision® Multifocal sunt destinate corecției presbiopiei, adică dificultatea de a vedea la diferite distanțe. Datorită designului lor progresiv, permit o vedere clară atât la distanțe apropiate, cât și la cele îndepărtate.

Cum să aplici lentilele PureVision® Multifocal?

Înainte de a aplica lentilele PureVision® Multifocal, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, folosind tehnica recomandată de specialist sau de producător, plasați lentila pe degetul arătător și folosiți cealaltă mână pentru a deschide larg pleoapele și a plasa lentila pe ochi.

Cum să îndepărtezi lentilele PureVision® Multifocal?

Pentru a îndepărta lentilele PureVision® Multifocal, trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile din nou. Apoi, trageți ușor pleoapa inferioară și folosind degetul mare și arătătorul, prindeți ușor lentila și scoateți-o din ochi. Nu uitați de îngrijirea adecvată și depozitarea lentilelor după îndepărtare.